Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

28.02.2012

Keijo Koro palkittiin 10 vuoden uskollisesta palveluksesta

Keijo Koro aloitti Micro Magicin palveluksessa vuoden 2001 lopussa, ja on siitä asti ollut yritykselle äärimmäisen arvokas työntekijä. Keijo aloitti Micro Magicin Ikaalisten myymälässä vastuunaan kuluttajapuolen myynti- ja huoltotehtävät. Palveluhenkisyys ja vahva tietotekninen osaaminen ovat aina olleet Keijon vahvuuksia.

Helmikuun lopussa järjestetyissä Micro Magicin pikkujouluissa yrityksen toimitusjohtaja Timo Haapavuori luovutti Keijolle kunniakirjan sekä matkalahjakortin osoituksena arvokkaasta työstä. Tilanne keräsi yrityksen muilta työntekijöiltä raikuvat aplodit useampaankin otteeseen. Hetkestä oli selvästi aistittavasti koko yrityksen henkilöstön suuri arvostus Keijon pitkäaikaisesta panoksesta yritykselle.

Keijon rooli Micro Magicissä on vuosien varrella hieman elänyt. Alussa vahvasti kuluttajien kanssa tapahtuneesta tekemisestä Keijon nykyinen rooli on muuttunut nykyisin enemmän yritysasikkaiden kanssa toimimiseen. Tällä hetkellä Keijo vastaa isosta osasta Micro Magicin yritysasiakkaiden ylläpito- ja asennustehtävistä. Näiden tehtävien ohella Keijoa nähdään kuitenkin edelleen myös aika ajoin myymälän puolella sekä myös kentällä asiakkaiden parissa.

Keijon rauhallisuus ja vahva omistautuminen työlle ovat aina näkyneet selvästi miehen tekemisistä. Keijoa onkin luonnehdittu yrityksen luottopuolustajaksi, johon voi luottaa sata prosenttisesti tiukoissakin paikoissa.

Olemme ylpeitä, että Keijo on jo kymmenen vuoden panostanut parhaan osaamisensa Micro Magicin toimintaan ja toivomme, että Keijo tulee myös jatkossa viihtymään tehtävissään yrityksessämme.