Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

16.05.2012

Micro Magic osallistui Citrix Summit & Synergy tapahtumaan San Franciscossa

Citrix järjestää Summit & Synergyn kaksi kertaa vuodessa, kerran Yhdysvalloissa ja kerran Euroopassa. Micro Magic on jo pitkään osallistunut molempiin tapahtumiin. Jälleen tänä keväänä tapahtuma järjestettiin San Franciscossa. Tapahtumaan osallistui noin 6000 asiantuntijaa, joista 10 Suomesta. Micro Magicista tapahtumaan osallistuivat toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja tekninen asiantuntija Matti Väisänen.

Citrix on erilaisissa pilvipalveluohjelmistoissa selvä markkinajohtaja monessa eri kategoriassa. Tapahtuma tarjosi jälleen näköalapaikan pilvipalveluiden sydämeen sekä katsauksen tulevaisuuteen. Lisäksi nopeimmat ilmoittautuneet saivat mahdollisuuden osallistua hands-on labroihin, joissa osallistujat pääsivät käyttämään Citrixin uusimpia teknologioita Citrixin parhaimpien asiantuntijoiden opastuksella. Timo ja Matti käyttivätkin tätä mahdollisuutta hyväksi paljon, labroja kertyi pitkälle toistakymmentä ja labratunteja kymmeniä.

Katso lyhyt koostevideo Citrixin tapahtumasta

Timo ja Matti suorittavat molemmat myös matkan aikana Citrix XenApp 6.5 Administrator CCA -sertifioinnin. Kyseessä on varsin arvostettu sertifiointitesti Citrixin suosittuimman tuotteen uusimmasta versiosta. Labrojen ja sertifiointitestin lisäksi viikkoon kuului myös lukematon määrä erilaisia luentoja sekä kahdenkeskisiä keskusteluita Citrixin sekä muiden päämiesten ja kumppaneiden kanssa. Viikon aikana oli myös vapaa-ajan ohjelmaa, jossa pääsi hetkeksi irtautumaan vapaalle. Viikko oli kaiken kaikkiaan raskas, mutta varsin antoisa. Seminaaripäivät alkoivat aikaisin aamulla ja kestivät lähes ilta kymmeneen tai jopa pidempään. Lisäksi matka Suomesta San Franciscoon oli pitkä, ja matkustamiseen yhteen suuntaan kuluikin aikaa toista vuorokautta.

Micro Magic sai myös kutsun NDA:n alaiseen esittelytilaisuuteen, jossa Citrixin tuotekehitystiimi esitteli tulevaisuuden hankkeitaan ja esitteli niistä demoja. NDA:n luonteesta johtuen emme voi tässä vaiheessa tätä kovin paljoa avata, mutta mielenkiintoisia lanseerauksia on luvassa myös tulevaisuudessa.

Seuraavan kerran Citrix Summit järjestetään ensi syksynä Barcelonassa ja vuoden päästä Yhdysvalloissa Anaheimissa. Ennen seuraavaa tapahtumaa Micro Magicissä riittää kuitenkin tekemistä uusien tekniikoiden käyttöönotoissa. Tilaisuus oli jälleen kerran antoisa ja erittäin todennäköisesti Micro Magic nähdään myös tulevissa Citrixin tapahtumissa.