Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

13.06.2012

Micro Magic Oy eriytt√§√§ pilvipalveluliiketoimintansa Magic Cloud ‚Äďtyt√§ryhti√∂√∂n

ICT-alan sekä pilvipalveluiden asiantuntija ja työasemavirtualisoinnin pioneeri Micro Magic Oy:n tytäryhtiö Magic Cloud Oy aloittaa toimintansa Tampereella ja Ikaalisissa 1.7.2012.

Uuteen yritykseen keskitetään Micro Magicin voimakkaassa kasvussa oleva pilvipalveluliiketoiminta. Micro Magic Oy jatkaa myymäläketju-, asennus- ja huoltotoimintaa sekä vähittäismyyntiä yrityksille ja julkishallinnolle Tampereella, Porissa, Nummelassa ja Ikaalisissa.

Micro Magic on panostanut viime vuosien aikana voimakkaasti pilvipalveluihin, joiden merkittäviä etuja ovat edullinen ja joustava hinnoittelu sekä helppokäyttöisyys. Myös tietoturva hoidetaan ammattitaitoisen pilvipalvelutoimittajan toimesta.

- Magic Cloud tarjoaa pk-yrityksille kokonaisvaltaisia tietotekniikan ulkoistuspalveluita. Eri puolilla Suomea toimivien asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia ohjelmisto- ja laitehankinnoista, asennuksista, päivityksistä, varmistuksista eikä tietoturvasta, sillä kaikki tämä sisältyy pilvipalveluumme. Liiketoiminnalta odotetaan merkittävää kasvua ensimmäisen toimintavuoden aikana, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Magic Cloudille siirtyvän liiketoiminnan volyymi on noin 0,5 milj. euroa ja merkittäviä asiakkuuksia siirtyy noin 40. Uuden tytäryhtiön taustavoimilla on vahva ammattitaito ICT-alalta ja yritysjohdosta. Micro Magic Oy omistaa uudesta yrityksestä 70 %. Jukka Hakosalo, Vesa Sarvala ja Matti Rusanen tulevat mukaan Magic Cloudiin henkilöinä tai yhtiöidensä kautta yhteensä 30 %:n omistusosuudella.

Timo Haapavuori perusti T:mi Micro Magicin vuonna 1996, ollen jo tuolloin 13-vuotiaana alan edelläkävijä. Vesa Sarvala on toiminut Analystessä tuotekehityksen ja konsultoinnin tehtävissä sekä osakkaana. Jukka Hakosalo on pitkäaikainen sarjayrittäjä, joka on tällä hetkellä Oscar Softwaren pääosakas ja hallituksen puheenjohtaja. Matti Rusanen on yritysjohdon ammattilainen, jonka erityisosaamista on yrityksen strategia- ja rahoitussuunnittelu. Hän on toiminut mm. Sentica Partnersin toimitusjohtajana, Computer2000 Oy:n talousjohtajana ja nykyisin myös Netrauta Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

- Micro Magic Oy:ssä on jo tehty erinomaista pohjatyötä liiketoiminnan kasvattamiseen. Uuden Magic Cloud -yhtiön myötä kasvu jatkuu ja pystymme auttamaan asiakkaitamme vieläkin paremmin, toteaa Magic Cloudin hallituksen puheenjohtaja Vesa Sarvala.

Lisätiedot:

Magic Cloud Oy
Timo Haapavuori
toimitusjohtaja
p. 050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Magic Cloud Oy
Vesa Sarvala
hallituksen puheenjohtaja
p. 050 557 8766
vesa.sarvala@magiccloud.fi