Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

09.07.2012

Micro Magic osallistui Microsoftin TechEd Europe 2012 tapahtumaan Amsterdamissa

Micro Magicin ja MagicCloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja tekninen asiantuntija Jani Pesonen osallistuivat Microsoftin TechEd Europe 2012 -tilaisuuteen joka järjestettiin 26-29.6.2012 Amsterdamissa Hollannissa. Kyseessä on Microsoftin säännöllisesti järjestämä asiantuntijaseminaari jossa pureudutaan Microsoftin teknologioihin pintaa syvemmältä. Tänä vuonna järjestetty seminaari oli asiantuntijoille tavanomaistakin tärkemäpi, sillä vuosi 2012 on ollut monilla Microsoft tuotteilla muutosten aikaa.

Tähän mennessä Microsoft on jo julkaissut 2012 versiot mm. SQL Serveristä ja kaikista System Center -tuotteista. Julkistusta odottavat mm. Windows Server 2008, Hyper-V 2012 ja Windows 8. Kaikkiin näihin teknologioihin ja moniin muihin seminaariin osallistujat saivat tuhdit tietopaketit. Amsterdamissa paikanpäällä olivat Microsoftin parhaat osaajat ja seminaariin osallistuneet pääsivätkin myös keskustelemaan näiden asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus oli erinomainen paikka verkostoitumiseen sekä Microsoftin että Microsoftin kumppaneiden kanssa.

Neljän päivän ohjelma oli varsin tiivis ja asiaa riitti aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti. Sekä Jani että Timo olivat kuitenkin molemmat erittäin tyytyväisiä tilaisuuden antiin ja sormet syyhysivätkin jo päästä testaamaan opittuja uusia asioita.

Katso lyhyt videokooste tapahtumasta: