Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

11.07.2012

HP:n huippu-uutuudet nyt edullisesti leasing-sopimuksella

Tehoa ilman tornia

Uusi HP Z1 on maailman ensimmäinen 27 tuuman näytön sisältävä all-in-one-tehotyöasema, jonka voit avata helposti vaihtaaksesi ja päivittääksesi osia. Vapauta luovuutesi tehostetulla suorituskyvyllä, 27 tuuman LED-taustavalaistulla näytöllä, joka tukee yli miljardia väriä, ja HP:n maailmanluokan luotettavuudella.

Tornitus

Uusi, vallankumouksellinen arkkitehtuuri ja suorituskyky. HP Z400 -tehotyöasema auttaa ideoimaan ja luomaan entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin. Malli on varustettu HP SkyRoom-videokonferenssiohjelmistolla sekä Intel QuickPath -teknologialla.

Ratsulle suitset

HP Compaq L2311c 23" Full HD LED -telakointinäyttö tarjoaa kannettavien käyttäjille yksinkertaisen ja nopean pääsyn täydelliseen työpöytäkokemukseen: se sisältää sisäänrakennetun HD-web-kameran, video- ja äänitulot sekä ethernet- että SuperSpeed USB 3.0 -yhteydet innovatiivisessa ja tyylikkäässä näytössä.

Lähetin muistikirja

Luo 2D ja 3D -piirrustuksia ja monimutkaisia suunnitelmia tällä tehokkaalla HP EliteBook 8760w -mobiilityöasemalla. Näissä mobiilityöasemissa on laajennettu muistikapasiteetti ja huippusuorituskykyiset näyttöominaisuudet. Työskentelyn sujuvuudesta pitää huolen nopea ja hiljainen SSD-levy.