Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

10.08.2012

Magic Cloud hakee myyntipäällikköä

Magic Cloud Oy on Tampereella ja Ikaalisissa toimiva Micro Magic Oy:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut monipuolisten pilvipalveluiden tuottamiseen. Magic Cloudin asiakaskunta koostuu etupäässä pk-yrityksistä ympäri Suomen. Merkittävin asiakasryhmämme ovat tilitoimistot.

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme myyntipäällikköä. Omaat teknisen tai kaupallisen koulutuksen. Odotamme sinulta myös vahvaa näyttöä kaupallisista myyntitehtävistä. Ottaen huomioon toimintamme, odotamme sinun omaavan tietotekniikan syvällistä tuntemusta, työkokemus tästä katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta myös kohtuullista englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista. Kaiken tämän lisäksi olet ulospäinsuuntautunut, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen.

Tehtäväsi on ottaa vastuullesi Magic Cloudin uusasiakashankinta. Työhösi kuuluu myynnin ja markkinoinnin suunnittelua, uusien asiakkaiden kontaktointia, asiakastapaamisia, sekä tarjouksien tekeminen. Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan ja liiketoimintajohtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kehittyvässä pilvipalvelu bisneksessä. Kevyt, nuorekas ja joustava organisaatiomme antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi. Yrityksemme kasvaessa nopeasti sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi kohti uusia haasteita. Työssäsi saat olla jatkuvasti tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Jokainen työpäivä on varmasti erilainen.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen timo.haapavuori@magiccloud.fi. Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian, kuitenkin 26.8.2012 mennessä.. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Liitäthän hakemukseen palkkatoivomuksen ja CV:n.