Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

23.09.2012

Micro Magic ja Magic Cloud mukana Office, Toimisto & ICT -messuilla

Micro Magic ja sen tyt√§ryhti√∂ Magic Cloud ovat mukana Helsingin Messukeskuksessa j√§rjestett√§v√§ss√§ ammattilaistapahtumassa. Tapahtumassa keskityt√§√§n toimisto- ja ict-tekniikkaan, ohjelmistoihin sek√§ toimistotarvikkeisiin ja ‚Äďlaitteisiin. OFFICE Toimisto & ICT -messut t√§ydent√§√§ tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat my√∂s S&A-p√§iv√§t, Gimme-Liikelahjat ja CORE Congress&Events -messut. Tapahtuma j√§rjestet√§√§n 26.-27.9.2012.

Esittelemme kävijöille nykyaikaisia ja tuottavia ratkaisuja toimistojen ICT-tarpeisiin. Pystymme toimittamaan kattavat tietoteknikset ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. Virtuaalityöpöytäratkaisut, viestintäratkaisut, etätyöskentely, tulostusratkaisut, salatut sähköpostit ja monet muut palvelut kuuluvat monipuoliseen palvelutarjoomaamme.

Jos kaipaat apuja yrityksesi ICT-paveluiden kehittämisessä, uskomme vahvasti pystyvämme tarjoamaan tehokkaat ratkaisut kulloiseenkin tarpeeseen. Emme pelkästään toteuta pakettiratkaisuja vaan mielellämme pureudumme asiakkaan ongelmakohtiin ja tarpeisiin syvällisesti, ja haemme juuri oikeat tavat toteuttaa yrityksen tietoteknikset tarpeet.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme Helsingin Messukeskukseen!

Tutustu tapahtuman kotisivuihin ja rekisteröidy veloituksetta mukaan tapahtumaan.

Klikkaa itsesi mukaan Facebook-sivulle