Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

02.10.2012

Artem Kajalainen ja Jouni Hyötylä Magic Cloudin uudet työntekijät

Kesällä perustettu Magic Cloud Oy on Micro Magicin tytäryhtiö. Micro Magicin vahvasti kasvussa ollut pilvipalveluliiketoiminta eriytettiin kesällä omaksi yhtiökseen, jotta pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Nyt Magic Cloudin palveluksessa on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Artem Kajalainen tuli mukaan teknisen palvelun tiimiin ja Jouni Hyötylä tuli myynnillisiin tehtäviin.

Artem omaa vahvan ammattitaidon niin Windows- kuin Linux-pohjaisista IT-ympäristöistä. Artem tuli mukaan kehittämään Magic Desk -virtuaalityöpöytäratkaisujä sekä muita pilvipalvelutuotteita.

Jouni Hyötylä on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen ja hän tulee jatkossa ottamaan vahvasti vastuuta Magic Cloudin tuotteiden myynnistä. Jos kaipaat yrityksellesi laadukkaita ja vaivattomia IT-ratkaisuja, neuvoo Jouni varmasti juuri oikeat palveluratkaisut kunkin yrityksen räätälöityihin käyttötarpeisiin.

Micro Magic Ja Magic Cloud pyrkivät jatkossakin tarjoamaan ensiluokkaisia tuotteita ja palveluita yritysten kaikkiin tietoteknisiin tarpeisiin. Uusien vahvistusten myötä uskomme, että palvelumme taso tulee entisestään vain paranemaan.