Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

03.11.2012

Jälleen Citrix Summitissa, tällä kertaa Barcelonassa

Citrix j√§rjest√§√§ kahdesti vuodessa Summit tapahtuman, toisen Euroopassa ja toisen Yhdysvalloissa. Jo perinteeksi on muodostunut, ett√§ osallistumme yleens√§ molempiin tapahtumiin. Toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja tekninen asiantuntija Matti V√§is√§nen osallistuivat 15‚Äď19.10. Barcelonassa j√§rjestettyyn Summitiin.

Kuten aikaisemmillakin kerroilla, ohjelmassa oli erittäin tuhti paketti uutta asiaa alan parhaiden asiantuntijoiden johdolla. Timo ja Matti osallistuivat myös erittäin ahkerasti Hands-On labroihin, joissa päästiin käyttämään Citrixin uusimpia teknologioita Citrixin parhaiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Uutta asiaa tarttuikin mukaan paljon ja tuleva syksy ja talvi menevätkin varmasti näiden teknologioiden käyttöönoton merkeissä.

Summit antoi myös oivallisen tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Summitin konkarikävijöillä olikin mukavia jälleen näkemisiä, olihan edellisestä Summista ehtinyt kulua aikaa jo lähes puolivuotta. Vanhojen tuttavuuksien lisäksi Timo ja Matti pääsivät solmimaan yhteistyösuhteita muutamien uusien toimijoiden kanssa. Tulevaisuus näyttää, tuovatko nämä nyt solmitut kumppanuudet jotain uutta palveluvalikoimaamme.

Viikko oli varsin raskas, sillä aamut alkoivat herätyksellä kello 7 ja päättyivät aina vasta puolenyön jälkeen. Kotiin päästyä uni maistuikin hyvin. Tapahtuma oli jälleen kerran erittäin antoisa. Seuraava Summit järjestetään keväällä Anaheimissa.

Tsekkaa lyhyt video tapahtumasta