Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

12.12.2012

Levyjärjestelmäkoulutusta Englannissa

Osallistuimme DataCore -nimisen levyjärjestelmien virtualisointiratkaisuja tarjoavan yrityksen koulutukseen Englannin Readingissä 4.-6.12. DataCore on edelläkävijä levyjärjestelmien eli storage-ratkaisujen virtualisoinnissa, joissa storage voidaan irrottaa täysin fyysisestä laitteistosta. DataCore onkin täysin laitevalmistajariippumaton ratkaisu.

DataCore on amerikkalaistaustainen yritys, jolla on toimintaa kaikilla mantereilla. Koulutuksen tarkoituksena oli luoda edellytyksiä kumppanuussuhteen aloittamiselle. Tarkoituksenamme onkin olla jatkossa Suomen ensimmäinen DataCore partneri.

Koulutukseen englannissa osallistuivat toimitusjohtaja Timo Haapavuori, Cloud Architect Matti Väisänen ja tekninen asiantuntija Artem Kajalainen. Koulutus oli erittäin antoisa ja DataCore osoittautui ehkä jopa odotuksia monipuolisemmaksi työkaluksi. Seuraavaksi tavoitteena on, että kaikki koulutukseen osallistuneet suorittavat DataCoren DCIE-sertifioinnin, jonka edellytyksenä on sekä teoriapainotteisen testin suorittaminen että kahdennetun DataCore ympäristön asennus, jonka toteutuksen DataCoren asiantuntijat tarkistavat ja hyväksyvät.