Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

27.01.2013

Magic Group oli mukana Tili- ja veropäivillä

Micro Magic sekä sen tytäryhtiö Magic Cloud olivat jälleen mukana Helsingin Finlandia-talolla järjestetyillä Tili- ja veropäivillä. Magic Group on tarjonnut tilitoimistoille monipuolisia IT-palveluita jo yli kymmenen vuoden ajan, ja näin ollen tapahtuma onkin meille ensiarvoisen tärkeä.

Olimme näytteilleasettajana tapahtuman Tietotorilla, jossa esittelimme monipuolista palvelutarjontaamme tilitoimistoille. Magic Cloud on yksi ainoista IT-toimijoista, joka on erikoistunut monipuolisesti taloushallinnonalan ohjelmistojen hosting-palveluihin. Siinä kun ohjelmatalot tarjoavat pilvipalvelua yleensä vain omille ohjelmistoilleen, pystymme me tarjoamaan saman palvelun kaikille ohjelmille. Hyvin harvoin tilitoimiston ohjelmistot rajoittuvat vain yhden ohjelmatalon ohjelmiin.

Toisaalta läheskään kaikki ohjelmatalot eivät itse edes tarjoa omaa pilvipalvelua ohjelmilleen, joten myös tällaiset tilanteet ratkeavat Magic Cloudin palveluiden avulla.

Osastollamme vierailleiden tilitoimistolaisten kanssa käytiinkiin monet mielenkiintoiset keskustelut. Tikon, Econet, Asteri, Lemonsoft, Talgraf, Profit Hunter ja monet muut ohjelmat nousivat esiin ja kaikille näille tarjoamme tehokkaan pilvipalvelualustan.

Myös MagicMail sähköpostipalvelu herätti paljon mielenkiintoa ja erityisesti myös Magic SafeMail sähköpostin salauspalvelu. Tilitoimistot käsittelevät jatkuvasti arkaluontoisia tietoja joiden lähettämiseen tavallinen salaamaton sähköposti on usein liian turvaton. Magic SafeMailin avulla palkkatiedot, tilinumerot, henkilötiedot, salasanat ja sopimukset kulkevat täysin turvallisesti osapuolelta toiselle.

Oli mielekästä huomata, että palveluillemme on selvästi kysyntää ja olemassa olevien asiakkaiden positiivinen palaute antoi lisävirtaa kehittää jatkossa entistäkin parempia palveluita.

Olemme varmasti mukana jälleen vuoden päästä, nähdään taas!