Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

27.02.2013

Micro Magicin tytäryhtiö Magic Cloud mukana ICT Expo 2013 tapahtumassa

Magic Cloud on mukana maaliskuun lopulla järjestettävässä ICT-alan ykköstapahtumassa, ICT Expo 2013 messuilla. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-21.3.2013.

Magic Cloud ja sen emoyhtiö Micro Magic ovat kulkeneet suomalaisten pilvipalveluiden eturintamassa jo yli kymmenen vuoden ajan.

"Tarjoamme yrityksille todella monipuolisia ICT-ratkaisuja. Haluamme erottua kilpailijoista ihmisläheisellä palvelullamme ja erityisesti todella vahvalla osaamisellamme. Kehitämme aktiivisesti palveluitamme ja monien uusien tekniikoiden käyttöönotossa olemme isoja kilpakumppaneitamme askeleen edellä", kertoo Magic Cloudin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.

ICT Expossa Magic Cloudin keihäänkärkinä ovat erilaiset pilvipalvelut. Ohjelmistojen hostingpalvelut, viestintäratkaisut ja verkkotallennusratkaisut edustavat perinteisempiä pilvipalveluita. Virtuaalityöpöytäratkaisut ovat Magic Cloudille jo tuttua juttua vuosien ajalta, mutta suuren kansan tietoisuuten ne alkavat vasta nyt nousemaan suuremmissa määrin.

"Silloin kun yritys haluaa mahdollisimman vaivattoman ja kokonaisvaltaisen ratkaisun tietotekniikkaan, on virtuaalityöpöytä aivan ehdoton valinta", kuvailee Haapavuori.

Erilaiset pilvipalvelut eroavat perinteisistä ICT-ratkaisuista monilla tavoin. Jotta oikeasti sisäistää, mistä palveluissa on kyse, on niihin tutustuttava hieman pintaa syvemmältä. ICT Expo on todella hyvä tutustumispaikka erilaisiin pilvipalveluihin.

Magic Cloud luennoi messuilla keskiviikkona ja torstaina

Keskiviikkona 20.3. klo 12.30
Torstaina 21.3. klo 13.30

Kimmo Haapavuori, liiketoimintajohtaja, Magic Cloud Oy

"√Ąl√§ jumitu toimistolle ‚Äď anna Windows-ty√∂p√∂yt√§si seurata sinua minne vain"

Miten toisen sukupolven pilvipalvelut voivat vapauttaa sinut ajasta, paikasta ja laitteesta? Näe ja koe miten sinun oma henkilökohtainen Windows-työpöytäsi seuraa sinua tietokoneelta kännykkään ja Applen iPadista zero client -päätteeseen.

Osallistu tapahtumaan

Rekisteröidy veloituksetta tapahtumaan tästä linkistä

Seuraa Facebookissa

Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa