Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

26.03.2013

Keltapaidat olivat näyttävästi mukana ICTexpossa

Micro Magic oli tyt√§ryhti√∂ns√§ Magic Cloudin v√§reiss√§ n√§ytt√§v√§sti mukana ICTexpossa Helsingin Messukeskuksessa 20.‚Äď21.3.2013. ICTexpo j√§rjestettiin nyt nelj√§tt√§ kertaa ja keltapaidat olivat nyt mukana kolmatta kertaa. Messut ovat Pohjoismaiden suurin ammattilaisille suunnattu ICT-tapahtuma. Kahden p√§iv√§n aikana tapahtuma ker√§si yli 6000 k√§vij√§√§.

Micro Magic ja Magic Cloud ovat tehneet yli kymmenen vuoden ajan pioneerityötä Suomalaisten pilvipalveluiden parissa. Magic Cloudin tarjoama DaaS-virtuaalityöpöytäratkaisu on ollut jo vuosia yksi edistyneimmistä pilvipalvelumuodoista ja palvelun jatkuvasti kehittyessä se on selvästi sitä edelleen.

‚ÄĚMagicDesk on todella kokonaisvaltainen palvelumalli yritysten IT-ymp√§rist√∂jen toteuttamiseksi. Olemme pitk√§√§n olleet viestintuojana uudentyyppisest√§ IT-ratkaisusta ja nyt on selv√§sti huomattavissa, ett√§ t√§m√§n tyyppisen palvelun kysynt√§ kasvaa jatkuvasti‚ÄĚ, kertoo Magic Cloudin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.

‚ÄĚSellaiset yritykset jotka eiv√§t halua k√§ytt√§√§ omaa ty√∂aikaansa IT:n kanssa touhuamiseen, on DaaS juuri oikea ratkaisu. Asiakkaamme saavat keskitty√§ omaan ydinliiketoimintaansa ja me huolehdimme siit√§, ett√§ tietotekniset ratkaisut ovat aina asiakkaan tarpeiden tasalla‚ÄĚ, summaa Kimmo Haapavuori.

ICTexpossa Magic Cloud esitteli DaaS-pilvipalvelun lisäksi myös muita pilvipalvelutuotteitaan. Palvelureppuun kuuluu hyvin laaja kirjo ratkaisuja kuten sähköpostipalvelut, ohjelmistojen hosting-palvelut sekä tiedostonjakopalvelut.

Tapahtuman molempina p√§ivin√§ Kimmo Haapavuori nousi ICTexpon Infrastructure-seminaarilavalle. Esityksen otsikkona oli ‚ÄĚ√Ąl√§ jumitu toimistolle‚ÄĚ. Molempina p√§ivin√§ luento ker√§si runsaasti kuulijoita, ja selv√§sti oli havaittavissa, ett√§ aihe kiinnostaa my√∂s suurta yleis√∂√§. Oheisesta videosta p√§√§set katsomaan Kimmon keskiviikkona pit√§m√§n esityksen.

Keltapaidat kiittävät kaikkia messuosastollamme käyneitä sekä esityksiä seuraamassa olleita. Ensi vuonna ICTexpo järjestetään toukokuun alussa. Olemme taas totta kai mukana, tavataanhan siellä!