Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

12.06.2013

Magic Cloud osallistui Taloushallintoliiton Kesäpäiväiville 2013

Jyväskylän Paviljongissa järjestetty Taloushallintoliiton perinteinen kesätapahtuma sai osakseen IT-maailman tuulahduksen Magic Cloudin osallistuessa tilaisuuteen ensimmäistä kertaa.

Useana peräkkäisenä vuonna Magic Cloudin ja sen emoyhtiön Micro Magicin vakiotapahtumiin kuuluneiden, Finlandia-talolla järjestettävien Tili- ja veropäivien lisäksi, saimme yhteistyöjäsenyyden myötä kunnian osallistua ensimmäistä kertaa myös Taloushallintoliiton kesätapahtumaan.

Tapahtuma oli lukuisten asiapainotteisten luentojensa lisäksi ennen kaikkea hedelmällinen tapahtuma uusien liiketuttavuuksien kannalta. Myös monia vanhoja tuttuja ja olemassa olevia asiakkaita tuli tapahtuman aikana tavattua. Tyytyväisenä tapahtuman annista sekä järjestelyistä, voimme toivoa hienon perinteen jatkuvan myös ensi vuonna. Tahdomme kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, eikä vähiten keltaisten miesten tiskillä mm. tilitoimistojen tietoturvaan liittyvistä asioista keskustelleita henkilöitä.

Toivotamme sekä uusille että vanhoille tuttavuuksille ja kaikille yhteistyökumppaneille erittäin aurinkoista kesää sekä lomakauden alkua!