Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

14.06.2013

Timo Haapavuori CitrixTV:n haastateltavana

Magic Cloud ja Citrix ovat tehneet pitkään erittäin vahvaa yhteistyötä. Magic Cloud on ollut ottamassa käyttöön Citrixin BSS Starter Packiä ensimmäisenä Citrixin kumppanina. BSS Starter Packin avulla Magic Cloud pystyy automatisoimaan koko pilvipalvelualustansa ylläpidon. Pystymme luomaan asiakkaille itsepalveluportaalin samaan tapaan kuin esimerkiksi pankit ovat toteuttaneet omiin palveluihinsa verkkopankin. Pystymme myös tuomaan kaikki palvelut asiakkaiden ostettaviksi tai demottaviksi suoraan verkon välityksellä.

BSS Starter Pack on kokonaisvaltainen ratkaisu Citrix Cloud Portal Service Managerin, Interworksin CloudBSS:n ja Citrix App Orchestration ohjelmistojen integroinnista olemassa oleviin pilvipalveluihimme. Magic Cloud on suorittanut BSS Starter packin käyttöönoton yhdessä kyproslaisen Nimateksin kanssa. Kerromme palvelustamme laajemmin sen lanseerauksen yhteydessä lähitulevaisuudessa.

Magic Cloudin osallistuessa Citrix Summitiin Anheimissa toukokuussa Kaliforniassa, antoi Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori CitrixTV:lle haastattelun BSS Starter Packin käyttöönotosta sekä Magic Cloudin ja Citrixin välisestä yhteistyöstä laajemminkin.