Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

09.06.2006

Uusi Mecter 606, joka kodin viihdekeskus

BIGbluelta on tullut uusi, joka kodin monipuolinen viihdekeskus, Mecter 606. Yhden pienen, hiljaisen ja tyylikkään näköisen koneen sisuksiin mahtuu paljon ominaisuuksia. Mecter 606 toimii täysiverisenä PC-tietokoneena, digitelevisiona, stereoina, videoiden korvaavana kovalevytallentimena sekä dvd-soittimena, joka myöskin pystyy polttamaan esimerkiksi elokuvat dvd-levylle. Et siis tarvitse olohuoneeseesi enää erillistä digiboxia, videoita, dvd-soitinta, pelikonsolia ja muita tilaa vieviä laitteita. Yksi ja sama laite pystyy korvaamaan nämä laitteet.

Mecter toimii siis myös tietokoneena. Se perustuu tuttuun ja turvalliseen Windows XP käyttöjärjestelmään. Koneesta löytyy puhtia kovempaankin käyttöön. Mukavuusominaisuuksista mainittakoon muun muassa koneen edestä suojaluukun takaa löytyvä muistikortinlukija sekä kattava liitäntäpatteristo. Laitteen multimediaominaisuuksia pystytään kattavasti hallitsemaan mukana tulevalla kaukosäätimellä, jonka kantomatka on jopa 10 metriä.
BIGblue Mecter on käyntiääneltään erittäin hiljainen, joten se ei varmasti häiritse toimiessaan olohuoneen keskipisteenä. Eikä Mecter 606:n hintakaan päätä huimaa, 999 euroa.

Myöskin aiemmin julkaistu Mecter 511 pysyy edelleen valikoimissa.