Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

14.01.2014

Magic Group mukana Tili- ja veropäivillä

Magic Group eli Micro Magic Oy sekä Magic Cloud Oy ovat jälleen tänä vuonna mukana taloushallinnon ammattilaisten päätapahtumassa, Tili- ja veropäivillä. Kuten aiemminkin, myös tänä vuonna tapahtuma järjestetään Finlandia-talolla Helsingissä. Ajankohta on viikolla neljä, 20.-21.1.2014.

Magic Cloud tarjoaa monipuolisia pilvipalveluita tilitoimistoille

Magic Cloud esittelee etenkin tilitoimistoille suunnattuja pilvipalveluitaan. Ohjelmistojen hosting-palveluista Magic Cloudilla on yli kymmenen vuoden kokemus.

‚ÄĚTarjoamme kokonaisvaltaista pilvipalvelua l√§hes kaikille yleisimmin k√§yt√∂ss√§ oleville taloushallinnon alan ohjelmistoille. Palveluun kuuluu ohjelmistojen kokonaisvaltainen yll√§pito sis√§lt√§en muun muassa kaikki ohjelmien p√§ivitykset sek√§ jatkuvan varmuuskopioinnin ja teknisen tuen‚ÄĚ, kertoo liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.

‚ÄĚUskon, ett√§ omaamme markkinoiden laajimman kokemuksen eri taloushallinnon ohjelmistojen hostauksesta. T√§ll√§ hetkell√§ yll√§pid√§mme kymmeni√§ eri ohjelmia ja yksi vahvuuksistamme onkin se, ett√§ tunnemme t√§m√§n alan ohjelmat, ihmiset ja toimintamallit eritt√§in hyvin‚ÄĚ, jatkaa Haapavuori.

Magic Cloud tarjoaa myös lukuisia muita palveluita tilitoimistoille. Tietoturvaan liittyvät palvelut, kuten sähköpostin salaus, lisääntyy tällä hetkellä voimakkaasti. Myös erittäin pitkälle viety pilvipalvelumalli, virtuaalityöpöytä, yleistyy jatkuvasti. Ulkoisesta konesalista tarjottu täysin ylläpidetty virtuaalityöpöytä on käyttäjille ehdottomasti yksi vaivattomimmista ja turvallisimmista IT-ratkaisuista.

Micro Magic ja Brother esittelevät tulostusratkaisuja ja asiakirjahallintaa

Micro Magic ja sen yhteistyökumppani Brother esittelevät Tili- ja veropäivillä uusia tulostusratkaisuja ja monipuolista asiakirjanhallintaa.

Kuulostaako mustesuihkulaite ammattikäyttöön soveltumattomalta kapistukselta? Entä jos mustesuihkutulostin tulostaisi 100 sivua minuutissa, edullisemmilla tulostuskustannuksilla kuin laser-tulostin sekä arkistointikelpoisena? Tule ja näe millainen on tämän päivän huippuunsa viritetty toimistotulostin.

Brother b-guardin avulla voit seurata, valvoa ja alentaa tulostuskustannuksiasi. Tule keskustelemaan aiheesta tarkemmin Tietotorille.

Tavataan Tili- ja veropäivien Tietotorilla!

Lue lisää tapahtumasta Taloushallintoliiton sivuilta