Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

18.01.2014

Micro Magicin Ikaalisten myymälä muuttaa uuteen kauppakeskukseen

Micro Magic avasi ensimmäisen myymälänsä ovet Ikaalisissa kesällä vuonna 1996. Sittemmin Ikaalisten myymälän osoite on vaihtunut pariin kertaan ja nykyisellä paikalla myymälä on sijainnut jo yli yksitoista vuotta. Noin kahden kuukauden kuluttua, maaliskuun loppupuolella, on Micro Magicin Ikaalisten myymälällä jälleen muutosten aika.

Ikaalisiin on puuhattu uutta kauppakeskusta jo useiden vuosien ajan. Vihdoin pitkään odotettu hanke alkaa olla loppusuoralla ja uuden kauppakeskuksen, Kauppakeskus Kompin, avajaisia tullaan viettämään maalikuussa. Micro Magic tulee muuttamaan uuteen kauppakeskukseen. Kauppakeskukseen tulee kaiken kaikkiaan vajaat kaksikymmentä liikettä. Suurimmat lattiapinta-alat ovat vuokranneet Tokmanni ja K-Supermarket.

”Ikaalisten kauppakeskus on vuosien varrella herättänyt suuria tunteita ja vilkkaita keskusteluita. Osa kaupungin asukkaista odottaa uutta kauppakeskusta kuin kuuta nousevaa, kun taas osa väestä suhtautuu keskukseen hieman varauksella”, kertoo Micro Magicin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.

”Me kuitenkin uskomme vahvasti, että uusi kauppapaikka tulee olemaan niin meille, kuin koko Ikaalisten yritystoiminnalle valtava piristysruiske. Pienenä kylänä menetämme kauppaa todella paljon muun muassa Tampereelle sekä verkkokauppoihin”, kuvailee Haapavuori ja jatkaa, ”Todella suuri osa IT-hankinnoista tehdään muualta kuin paikallisilta toimijoilta. Ikaalisissa on Micro Magicin lisäksi IPP ja Netpiste, ja näiden yritysten palvelut kun summaa yhteen, niin paikallisilla toimijoilla on tarjota hurjan vahva osaaminen ja laaja tuotereppu ICT-tarpeisiin niin kuluttajille kuin yrityksillekin”.

Uudessa kauppakeskuksessa Micro Magicin toimitilat tulevat olemaan suuremmat kuin aiemmin. Tuotevalikoima tulee laajenemaan jonkin verran. Asennuksiin ja huoltoihin tullaan myös jatkossa panostamaan erittäin vahvasti. Pystymme myös lähtemään asiakkaiden luo asennus- tai huoltokäynnille nopeallakin varoitusajalla. Etenkin yrityksissä tarve saattaa tulla akuutisti, ja tähän tarpeeseen Micro Magic haluaa vastata.

Uuden myymälän avajaisissa tullaan näkemään paljon toinen toistaan huikeampia tarjouksia. Ilmoitamme tulevista tarjouksista lähempänä h-hetkeä. Toivomme, että niin uudet kuin vanhatkin asiakkaamme löytävät uuden myymälämme.

”Uusi kauppakeskus on meille iso juttu. Toivottavasti kaupungin väki ottaa uuden upean kauppapaikan omakseen. Haluamme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja uusissa tiloissa uskomme pystyvämme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin”, summaa Haapavuori.