Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

25.08.2006

Uudesta BIGblue-tietokonevalikoimasta löydät omasi

Joko olet tutustunut uusimpaan BIGblue-tietokonemallistoon? Uusista BIGblue-tietokoneista löydät varmasti itsellesi sopivan laatukoneen. Haitpa sitten perustietokonetta nettisurffailuun tai todellista tehopakettia huimiin pelielämyksiin, on valintasi kotimainen BIGblue.

Uudesta mallistosta löydät monipuolisen Pixie 4102:n, tehokkaat Wyvernit 5103 ja 5104 sekä todellisen tehohirmun, Golem 6101:n. Muista myös jo aiemmin julkaistu huippuedullinen, mutta monikäyttöinen Pixie 4100.

Kaikki BIGblue-tietokoneet ovat valmistettu laadukkaista ja testatuista komponenteista. Siksi uskallammekin myöntää koneille kahden vuoden takuun, ja Golem-tehokoneelle jopa kolmen vuoden takuun. Kaikki BIGblue-koneet ovat valmiiksi asennettuja. Sinun ei tarvitse kuin kytkeä johdot, ja huvi voi alkaa. Heti edullisimmasta mallista lähtien kaikki koneet sisältävät muun muassa tallentavan DVD-aseman ja F-Securen täydellisen tietoturvaohjelmiston 12 kuukauden lisenssillä.

Tule tutustumaan liikkeisiimme uusiin BIGblue-tietokoneisiin. Olemme varmoja, että ihastut näihin sinisiin, helppokäyttöisiin ja monipuolisiiin tietokoneisiin.

Katso lisää tietoa vasemmasta palkista "BIGblue-koneet" linkin takaa.