Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

24.01.2014

Magic Group osallistui Taloushallintoliiton Tili- ja veropäiville

Finlandia-talo täyttyy aina perinteisesti tammikuussa taloushallinnon alan ammattilaisista, kun Taloushallintoliiton järjestämä Tili- ja veropäivät kerää yli 1000 kävijää kahdessa päivässä. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin 20.-21. päivä tammikuuta.

Magic Group on jo useiden vuosien ajan osallistunut tapahtumaan ja myös tänä vuonna keltainen väri näkyi vahvasti niin kutsutulla Tietotorilla. Tapahtumassa järjestetään lukuisia ajankohtaisia luentoja taloushallintoon ja verotukseen liittyen. Tämän lisäksi Tietotorilla on mukana lukuisia näytteilleasettajia, jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan.

Magic Cloudille ja Micro Magicille tilitoimistot ovat suurin yksittäinen asiakasryhmä. Tapahtumassa olikin jälleen ilo tavata lukuisia nykyisiä kumppaneita. Palaute heiltä palveluitamme kohtaan oli häkellyttävän positiivista. Iso kiitos kiitoksista kaikille asiakkaillemme!

Nykyisten asiakkaiden lisäksi pääsimme käymään toinen toistaan mielenkiintoisempia keskusteluja uusien tuttavuuksien kanssa. Toivommekin, että jatkossa pääsemme tekemään menestyksekästä yhteistyötä myös uusien tilitoimistojen kanssa.

Pääpuheenaiheina osastollamme oli ohjelmistojen pilveen siirtäminen, tiedostojen hallintapalvelut sekä sähköpostin salaus ja virtuaalityöpöytäratkaisut. Pitkä kokemuksemme tilitoimistomaailmasta toimi hyvänä pohjana monille keskusteluille.

Alkuvuosi ja kevät on luonnollisesti kiireistä aikaa tilitoimistomaailmassa, mutta tuon kiireen keskellä me haluamme olla tärkeä tukipilari siinä, että kaikki taloushallinnon ammattilaiset saavat keskittyä sataprosenttisesti omaan tekemiseen, ja me tuomme mielenrauhan siitä, että tietotekniikka vastaa aina käyttäjän tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.