Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

04.03.2014

Uusi upea lippulaivamyymälä avataan Kauppakeskus Kompissa Ikaalisissa 20.3.

Tietotekniikan erikoisliike Micro Magic perustettiin Ikaalisissa vuonna 1996. Sittemmin Micro Magicin myymälän ovesta on voinut astua sisään Ikaalisten lisäksi myös Nummelassa ja Porissa. Tampereelta puolestaan löytyy ovi Micro Magicin yritysasiakkuuksiin keskittyvään toimistoon.

Maaliskuussa 2014 on Micro Magicin ovet suurien uudistusten kohteina. Kaksi ovea sulkeutuu, mutta näiden tilalle aukeaa uusi uljas ovi Kolmostien varteen kun Micro Magicin uusi lippulaivamyymälä avataan tuliterässä Kauppakeskus Kompissa.

Micro Magicin Porin myymälä suljetaan 14.3. ja Micro Magicin nykyinen Ikaalisten keskustassa oleva myymälä tulee sulkeutumaan liukuvasti muuton edetessä viikolla 12.

Ikaalisissa toiminta siis jatkuu entistä vahvemmin. Satakuntalaisten oma lähikauppa Porin keskustassa tulee siis loppumaan, mutta toivotamme kaikki satakuntalaiset sydämellisesti tervetulleiksi Ikaalisiin Kauppakeskus Komppiin.

Entistä laajempi ja mielenkiintoisempi tuotevalikoima

Porin ja Ikaalisten myymälöiden valikoimat ovat tilojen pienuuden vuoksi olleet hieman suppeat ja valikoimat ovat eronneet jonkin verran toisistaan. Uudessa lippulaivamyymälässä tullaan näkemään laajempi ja mielenkiintoisempi tuotevalikoima, kuin koskaan aiemmin.

Ikaalisten vanhasta myymälästä tuttua on muun muassa suositut merkkitietokoneet jokaiseen tarpeeseen sekä häkellyttävän laaja tulostuskasettivalikoima. Porin myymälässä todella suureen suosioon nousseet pelituotteet, kuten pelihiiret sekä kuulokkeet, tulevat nyt uuden lippulaivamyymälän myötä ryminällä myös Ikaalisiin.

Kauppakeskus Komppi

Kauppakeskus Kompissa tulee ovensa avaamaan torstaina 20.3. lähes kaksikymmentä eri alojen liikettä. Avajaiset tulevat olemaan massiiviset ja tulevat käsittämään neljä päivää menoa ja meinikiä.

Lähempänä avajaisia tulemme kertomaan lisää, pysy kuulolla!

Tutustu myös Kauppakeskus Kompin websivuihin!

Radio Suomi haastatteli Micro Magicin liiketoimintajohtajaa Kauppakeskus Kompin käytävillä perjantaina 28.2. Alla olevasta linkistä voit kuunnella haastattelun.