Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

11.03.2015

Keltapaidat viettivät taas omia pikkujoulujaan

Kuten niin monena muunakin vuonna, keltapaidat viettivät pikkujoulujaan taas valtavirrasta poikkeavaan aikaan. Tällä kertaa yhteistä aikaa vietettiin maaliskuisena lauantaina Tampereella. Päivän ohjelmasta ei ennakkoon kerrottu, mutta kun h-hetki koitti, suuntasi joukko IT-veijareita Tampereen Kalevan ja Hakametsän välimaastoon.

Tampere Areenalla käytiin kovatasoista keilauskilpailua, vaikka monilla edellisestä keilailukerrasta olikin ehtinyt vierähtää pitkä tovi. Mukaan mahtui komeita täyskaatoja ja toki myös jokunen hieman heikompi heitto.

Keilailun jälkeen siirryttiin jännittävän Hohto paintball lajin puolelle. Hämärissä olosuhteissa puettiin suojaliivit ja maskit ja syöksyttiin aseet tanassa tiukan taistelun tuoksintaan. Kovan taistelun tiimellyksessä ei mustelmilta vältytty, mutta siitä huolimatta osallistujilla oli hymy herkässä.

Ilta jatkui erinomaisen ruoan ja juoman merkeissä. Osa joukoista jatkoi pikkujoulujen viettoa aina pikkutunneille asti. Koko joukon yhteinen päivä oli todella mukava ja onnistunut. Uutta intoa puhkuen ovat keltapaidat taas valmiita palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita!