Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

10.10.2006

Micro Magic näkyi IsoKarhussa ja Asu Viihtyisämmin messuilla

Torstaina 5.10. Micro Magic oli osa kauppakeskus IsoKarhun Poikkeustilaa.
Viikonloppuna 7.-8.10. oli vuorossa Asu Viihtyisämmin messut Porin Tennishallissa.

Poikkeustila ja Asu Viihtyisämmin messut sattuivat sopivan lähelle toisiaan, joten Micro Magic'n tunnettavuutta oli näillä tempauksilla mukava lisätä satakuntalaisille.
IsoKarhun toisessa kerroksessa promonnut Micro Magic tarjosi ohikulkijoille erinomaisia tarjouksia, joilla pyrittiin saamaan ihmisiä muutaman kymmenen metrin päähän IsoKarhusta liikeeseemme. Nummelan ja Porin myymäläpäälliköt Matti ja Tommi keskustelivat paljon ohikulkijoiden kanssa mitä kaikkia palveluksia Micro Magic tarjoaa.
Kaksipäiväisillä messuilla Micro Magic'iä edusti jo isompi joukko liikkeistämme tuttuja kasvoja. Porin liikkeen Ville ja Tommi sekä tuotepäällikkö Kimmo Ikaalisista olivat molempina päivinä ja Matti Nummelasta oli lauantaina esittelemässä viihdekeskus BIGBlue Mecteriä sekä uusimpia kannettavia ja näyttöjä. Nuoremmille messuvieraille Riikka jakeli keltaisia Micro Magic-ilmapalloja sekä auttoi MM-miehiä esittelemään Micro Magic'in toimintaa.
Ilahduttavasti ihmisiä kiinnostanut Mecter oli varmasti messujen yllättävin esiteltävä. Monelle ennestään tuntematon laite herätti mielenkiinnon vaikkakin tietokoneen - tallentavan digiboksin - tallentavan DVD-aseman - musiikkisoittimen - kuvaselaimen yhdistelmä saikin monet epäilemään laitteen mainostettuja kykyjä.
Jos BIGBlue Mecter ei ole ennestään tuttu, tai haluat tarkempaa tietoa, niin tervetuloa liikkeisiimme tutustumaan edulliseen joka kodin viihdekeskukseen!