Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

15.10.2006

BIGblue yrityskoneisiin kaksi uutta mallia sekä 4590 hinnanlasku

BIGblue tietokonemallistoon on saapunut kaksi uutta konemallia, jotka ovat suunnattu ensisijaisesti yrityskäyttöön. Ne kulkevat mallimerkinnöillä Wyvern 5601 sekä Golem 6601. Nämä kaksi tulokasta pohjautuvat Intelin uusiin Dual Core 2 Duo prosessoreihin. Prosessorit ovat niin teho- kuin virransäästöominaisuuksiltaan tämän hetken ehdotonta huippua.

Koneissa on suomenkielinen Windows XP Professional käyttöjärjestelmä, ja koneet toimitetaan aina valmiiksi esiasennettuina, joten niiden käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa.

Kaikista koneista löytyy muun muassa tallentava DVD-asema, 1 giga dual channel tekniikalla toimivaa keskusmuistia ja Intelin laadukkaat piirisarjat.

Golem 6601:n laadusta kertoo paljon se, että myönnämme sille vakiona 3 vuoden takuun. Myöskään 5601:n takuu ei ole markkinoiden lyhimmästä päästä, 2 vuotta. Harvinaista herkkua tässä hintaluokassa on myös Golemin tuplakiintolevy peilaavalla raidilla. Hyvällä syyllä voidaan todeta, että BIGblue-koneen hankkija voi varmasti nukkua yönsä hyvin. Tai ainakaan hänen ei tarvitse murehtia tietokoneensa vuoksi.

Pixie 4590 hinnanlasku

Jo entuudestaan tuttu huokeampi yrityskone, Pixie 4590, on nyt entistäkin edullisempi. Myös tästä työjuhdasta löytyy Intelin tehokas prosessori, tallentava DVD-asema sekä Windows XP Professional käyttöjärjestelmä.BIGblue - kun arvostat luotettavuutta myös tietokoneissa!