Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

17.10.2006

Uusi BIGblue Wyvern 5105 paljon vaativalle

Micro Magic on julkaissut uuden suorituskykyisen ja lähes äänettömän tietokoneen, BIGblue Wyvern 5105:n.

Tietkoneen prosessorina toimii uusi Intel Core 2 Duo E6400. Prosessori on varustettu kahdella erillisellä ytimellä ja sen virrankulutus on erttäin alhainen. Tästä syystä prosessori ei kuumene kuten vanhemmat prosessorityypit, joten se säästää huomattavasti virtaa ja mahdollistaa näin ollen tuulettimen hitaamman pyörimisen, joka pienentää merkityksellisesti koneen käyntiääntä.

Näytönohjaimena koneessa on NVidian GeForce 7600GT, joka on erinomainen valinta raskaaseen pelikäyttöön. Näytönohjaimen jäähdytysratkaisu on toteutettu passiivisesti, eli näytönohjaimella ei ole erillistä tuuletinta. Tämä yhdistettynä edistykselliseen Core 2 Duo prosessoriin sekä hiljaiseen virtalähteeseen takaavat äärimmäisen hiljaisen mutta loistavan suorituskyvyn omaavan tietokoneen.

Muita koneesta löytyviä ominaisuuksia ovat muun muassa tallentava DVD-asema joka tukee myös kaksikerroksisia DVD-levyjä. Koneen äänipiiri tukee jopa 7.1 kaiutinratkaisuja. USB-portit sekä muistikortinlukija ovat sijoitettu kätevästi koneen etupaneeliin.

Tule tutustumaan edistykselliseen tehokäyttäjän tietokoneeseen palveleviin Micro Magic'n liikkeisiin!