Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

16.10.2016

Kiitokset ensimmäisesta 20 vuodesta!

Vuosi 2016 on Micro Magicille juhlan aikaa. Vuonna 1996 perustettu yritys on tarjonnut tietotekniikan palveluita 20 vuoden ajan. Micro Magicin kivijalkamyymälöissä vietettiin juhlia, kun Nummelan myymälässä järjestettiin synttäritempaus lauantaina 8.10. ja Ikaalisten myymälässä viikkoa myöhemmin 15.10.

Molemmissa myymälöissä jaettiin juhlapäivänä yllätyskassi viidellekymmenelle ensimmäiselle kävijälle. Molemmissa paikoissa yhteen kassiin oli piilotettu upea Lenovon kannettava tietokone. Ikaalisten myymälässä yllätyskassit jaettiin loppuun käsittämättömästi neljässä minuutissa. Myös Nummelassa oli ovien auetessa pitkä jono ihmisiä odottamassa yllätyskasseja ja kassit oli nopeasti jaettu loppuun.

Sekä Ikaalisissa että Nummelassa tietenkin herkuteltiin synttärikahvien merkeissä. Tunnelma synttäripäivien aikana oli upean iloinen. Monet asiakkaat toivottelivat synttärionnitteluita ja muisteltiin asiakaskokemuksia vuosien takaa.

Juhlan kunniaksi olimme viilanneet lukuisista tuotteista poikkeuksellisen kovia tarjouksia ja tuotteet vaihtoivatkin omistajaa tiuhaan tahtiin.

Ensimmäisten 20 vuoden matka on ollut mahtava ja siitä kiitos kuuluu kaikille meidän upeille asiakkaillemme. Tästä on hienoa jatkaa matkaa eteenpäin.