Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

07.12.2018

Haemme teknistä asiantuntijaa Nummelan myymäläämme

Hei yritysten IT-palveluista vastaava tekninen asiantuntija, Micro Magicin Nummelan myymälä etsii sinua!

Micro Magic on palvellut kuluttaja- ja yritysasiakkaita Nummelassa vuodesta 2000. Ensimmäinen liikkeemme aloitti toimintansa Ikaalisissa jo vuonna 1996.

Micro Magicin -myym√§l√§t ovat ‚ÄĚpikkuisen parempia tietokonekauppoja‚ÄĚ, IT-palveluiden erikoisliikkeit√§ isolla E:ll√§. Toimintamme ja olemassaolomme l√§ht√∂kohta ja edellytys on asiantunteva ja ihmisl√§heinen palvelu. Palvelemme asiakasta nopeasti, ammattitaidolla ja yli odotusten. Odotamme siis my√∂s sinulta hyvi√§ vuorovaikutustaitoja sek√§ kokemusta teknisest√§ tuki- ja asiakaspalvelusta.

Micro Magicissa pääset vastaamaan ensisijaisesti yritysasiakkaidemme asennus- ja huoltopalveluista. Nämä palvelut koskevat esimerkiksi asiakkaidemme käytössä olevia palvelimia, työasemia, tulostimia, palomuureja, verkkojärjestelmiä, ohjelmistoja. Työnkuvassa moniosaajuus ja laaja-alainen IT-alan kokemus ovatkin työn menestyksekkään suorittamisen lähtökohta.

Työtä tehdään ensisijaisesti asiakkaidemme tiloissa, mutta myös myymälässämme. Täten työ edellyttää ajokorttia ja mielellään myös mahdollisuutta käyttää omaa autoa (kilometrikorvaukset korvataan, totta kai!). Työalueenasi on Nummelan lisäksi muu pääkaupunkiseutu.

Saat Nummelassa tiimiksesi myymälästä ja kuluttaja-asiakkaista vastaavan Juhan, sekä yritysmyynnistä vastaavan Matin. Lisäksi toisen myymälämme Ville ja tytäryhtiö Magic Cloudin parikymmenhenkinen tiimi ovat työyhteisönäsi vähintään virtuaalisesti.

Tytäryhtiömme tuottaa asiakkaidemme käytössä olevat pilvipalvelut omasta konesalistaan. Magic Cloudin tekninen tukitiimi toimii pilvipalveluissa taustatukenasi ja teknisenä apunasi. Tulet työssäsi tekemään paljon tytäryhtiön palveluiden käyttöönottoja ja toimimaan asiakkaidesi lähitukena myös Magic Cloudin palveluita koskien.

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä läsnä olevana ja kasvollisena yritysasiakkaiden IT-kumppanina. Etsimme nyt sinua niin Micro Magicin kuin Magic Cloudin palveluiden kasvoiksi pääkaupunkiseudun asiakkaillemme.

Milloin voit aloittaa?

Mikäli avoimen työtehtävän kuvaus sai sinut kiinnostumaan meistä työpaikkana, lähetä avoin hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 16.12. mennessä osoitteeseen kimmo.haapavuori@micromagic.fi.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat arkipäivisin 3.12.-14.12. liiketoimintajohtajaltamme Kimmo Haapavuorelta 045 238 8028 / kimmo.haapavuori@micromagic.fi