Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

13.01.2019

Haemme teknistä asiantuntijaa Nummelan toimipisteeseen

Hei yritysten IT-palveluista vastaava tekninen asiantuntija, Micro Magicin Nummelan toimipiste etsii sinua!

Micro Magic on palvellut kuluttaja- ja yritysasiakkaita Nummelassa vuodesta 2000. Ensimmäinen liikkeemme aloitti toimintansa Ikaalisissa jo vuonna 1996.

Micro Magicin -myym√§l√§t ovat ‚ÄĚpikkuisen parempia tietokonekauppoja‚ÄĚ, IT-palveluiden erikoisliikkeit√§ isolla E:ll√§. Toimintamme ja olemassaolomme l√§ht√∂kohta ja edellytys on asiantunteva ja ihmisl√§heinen palvelu. Palvelemme asiakasta nopeasti, ammattitaidolla ja yli odotusten. Odotamme siis my√∂s sinulta hyvi√§ vuorovaikutustaitoja sek√§ kokemusta teknisest√§ tuki- ja asiakaspalvelusta.

Micro Magicissa pääset vastaamaan sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaidemme asennus- ja huoltopalveluista. Nämä palvelut koskevat esimerkiksi asiakkaidemme käytössä olevia palvelimia, työasemia, tulostimia, palomuureja, verkkojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Työnkuvassa monipuolinen osaaminen ja laaja-alainen IT-alan kokemus ovatkin työn menestyksekkään suorittamisen lähtökohta.

Työtä tehdään ensisijaisesti asiakkaidemme tiloissa, mutta myös myymälässämme Nummelan keskustassa. Täten työ edellyttää ajokorttia ja mielellään myös mahdollisuutta käyttää omaa autoa (kilometrikorvaukset korvataan, totta kai!). Työalueenasi on Nummelan lisäksi muu pääkaupunkiseutu.

Saat Nummelassa tiimiksesi myymälästä ja kuluttaja-asiakkaista vastaavan Juhan, sekä yritysmyynnistä vastaavan Matin. Lisäksi toisen myymälämme Ville ja tytäryhtiö Magic Cloudin parikymmenhenkinen tiimi ovat työyhteisönäsi vähintään virtuaalisesti.

Tytäryhtiömme Magic Cloud Oy tuottaa asiakkaidemme käytössä olevat pilvipalvelut omasta konesalistaan. Magic Cloudin tekninen tukitiimi toimii pilvipalveluissa taustatukenasi ja teknisenä apunasi. Tulet työssäsi tekemään paljon tytäryhtiön palveluiden käyttöönottoja ja toimimaan asiakkaidesi lähitukena myös Magic Cloudin palveluita koskien.

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä läsnä olevana ja kasvollisena yritysasiakkaiden IT-kumppanina. Etsimme nyt sinua niin Micro Magicin kuin Magic Cloudin palveluiden kasvoiksi pääkaupunkiseudun asiakkaillemme.

Milloin voit aloittaa?

Mikäli avoimen työtehtävän kuvaus sai sinut kiinnostumaan meistä työpaikkana, lähetä avoin hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si osoitteeseen kimmo.haapavuori@micromagic.fi.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat arkipäivisin liiketoimintajohtajaltamme Kimmo Haapavuorelta, 045 238 8028 / kimmo.haapavuori@micromagic.fi