Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

08.11.2007

Micro Magic oli mukana Porin Asu viihtyisämmin -messuilla

Micro Magic oli mukana Porin tennishallissa järjestetyissä Asu viihtyisämmin -messuilla 3.-4.11. Mukana oli näytteilleasettajia monilta eri aloilta. Kaikkien yhteisenä tavoitteena oli tuoda esiin ideoita parantaa kotien viihtyvyyttä.

Micro Magic'n tärkeimpänä tuotteena oli BIGblue Mecter viihdekeskus, joka on suunniteltu erityisesti olohuonekäyttöön. Laite toimii tavallisena PC-tietokoneena, mutta tämän lisäksi se korvaa olohuoneesta muun muassa digiboxin, DVD-soittimen, VHS-nauhurin ja stereot. Enää olohuoneessa ei vaadita pitkää rivistöä erilaisia kaukosäätimiä, vaan kaikkien toimintojen hallinta on mahdollista toteuttaa Mecterin yhdellä kätevällä kaukosäätimellä.

Messut vetivät taas tänä vuonna mukavasti ihmisiä paikalle. Etenkin sunnuntai oli messuilla vilkas päivä. Micro Magic'n standi sijaitsi lähellä esiintymislavaa, jolla nähtiin lauantaina Annika Eklund ja sunnuntai Anna Abreu.

Micro Magic kiittää kaikki messuvieraita ja toivottaa ihmiset tervetulleiksi myös tutustumaan Porin liikkeeseen Isolinnankadulle.