Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

24.01.2008

Micro Magic vietti perintesesti pikkujoulujaan hieman myöhästyneesti tammikuussa

Jo melkeinpä perinteisesti Micro Magic vietti pikkujoulujaan vasta tammikuun puolella. Kuten yleensäkin, pikkujoulujen pitopaikka oli toimitusjohtajaa lukuunottamatta kaikille yllätys. Tällä kertaa Micro Magic'n seurueen matka suuntautui syvälle Jyllin metsiin ja Luomahaaran korsulle.

Pikkujoulut aloitettiin virallisella osuudella. Monituntisessa palaverissa käsiteltiin mennyttä vuotta, luotiin katsausta tulevaan, ja mietittiin uusia kehitysmahdollisuuksia.

Palaverin jälkeen oli vuorossa erittäin maistuva illallinen. Kun vatsat oltiin saatu täyteen, oli aika siirtyä korsusaunan mukaviin löylyihin. Kovimmat saunojat jaksoivat heittää löylyä kiukaalle lähemmäs kolme tuntia. Ilta jatkui rattoisissa merkeissä ja päättyi makkaranpaistoon ulkoilmassa.

Yö vietettiin korsun leveillä pedeillä ja seuraavana päivänä oli vielä ohjelmassa lisäaktiviteettia. Taitoja miteltiin mm. jousiammunnassa ja älykkyystesti suoritettiin joukkueittain. Vaativan palikkatestin vei joukkue, johon kuuluivat Matti, Sakari ja Kimmo. Hienosti hopealle tulivat Timo, Keijo sekä Juha.

Vielä päälle otettiin kunnon löylyt. Kiitokset Matille ja Keijolle ansiokkaasta saunan lämmityksestä sekä Timolle tunnelmallisesta kiukaalle heitettävästä saunatuoksusta.

Näillä eväillä Micro Magic'n henkilökunta on jälleen valmis palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita entistä suuremmalla innolla.