Hyppää sisältöön

Haemme innokasta järjestelmäasiantuntijaa mukaan tiimiimme!

Hei sinä innokas järjestelmäasiantuntija, olisitko sinä Micro Magicin uusi vahvistus?

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 17. syyskuun 2024
2 min

Innokas järjestelmäasiantuntija! Haemme juuri sinua tiimiimme kehittämään ja ylläpitämään asiakkaidemme järjestelmiä ja pilviympäristöjä. Meillä pääset kehittymään monipuolisten työtehtävien parissa. Olet itseohjautuva, aikaansaava ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Et arastele olla yhteyksissä mahtavien asiakkaidemme kanssa niin puhelimitse, etäyhteyksin kuin toisinaan myös paikan päällä asiakkaan luona. Meillä ei siilouduta, vaan arvostamme laajaa osaamista, ymmärrystä kokonaisuuksista ja kykyä tarttua asioihin vastuurajojen yli.

Tulet menestymään työssäsi, kun sinulla on osaamista mieluusti ainakin kahdesta alla olevasta

  • Sinulla on tietoturvaan liittyvää osaamista. Olet mahdollisesti hallinnoinut WithSecuren palveluja. Ymmärrät EDR:n sielunmaisemaa ja olet kiinnostunut suunnittelemaan ja ylläpitämään tietoturvaan liittyviä ratkaisuja.
  • Sinulla on kokemusta verkkoympäristöihin liittyvistä tehtävistä. Olet konfiguroinut ja ylläpitänyt esimerkiksi Fortinetin tai jonkin muun valmistajan palomuureja ja muita verkkolaitteita.
  • Omaat kokemusta Microsoft 365 -ympäristöjen ylläpidosta. Exchangen ja SharePointin hallinnoinnin lisäksi olet ehkä myös perehtynyt Intuneen tai Copilotiin.
Katsomme plussaksi mm. Google Workspacen hallintaan liittyvän osaamisen, PC- ja Mac-työasemien ylläpito-osaamisen sekä soveltuvat sertifikaatit.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Työskentelyn muiden huippuosaajien kanssa tiimissä, jota yhdistää avuliaisuuden lisäksi intohimo kehittymiseen ja uuden oppimiseen
  • Pääset vaikuttamaan ympäristöjen kehittämiseen osaamisesi ja näkemyksesi mukaan.
  • Kilpailukykyisen palkan sekä erilaisia etuja, kuten lounasetu, kattava työterveyshuolto sekä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Kasva kanssamme

Meitä ajaa eteenpäin halu nousta merkittäväksi IT-palveluiden tarjoajaksi suomalaisten PK-yritysten keskuudessa. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava kumppani, jota jokainen asiakkaamme on valmis suosittelemaan. Tiedämme, että kilpailu on kovaa, mutta siksi se on myös palkitsevaa. Sen eteen teemme töitä yhdessä, rennosti (mutta tosissaan) ja huumorilla höystettynä.

Meitä yhdistää jatkuva oppimisen nälkä ja halu kehittää osaamistamme paremmaksi sekä kasvaa Micro Magicin mukana. Maagisen työyhteisömme taikavoimat ovat osaamisen kehittäminen, toisten auttaminen ja se, että meillä on kivaa yhdessä. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja tuotkin osaksi yhteisöämme osaamisesi lisäksi myös persoonasi.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen, Nummelan tai Ikaalisten toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista.

Kiinnostuitko myös meistä? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 6.10.2024 niin tutustutaan toisiimme paremmin.

Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä tai avoimesta tehtävästä voi kysyä toimitusjohtajaltamme Kimmo Haapavuorelta: 045 238 8028kimmo.haapavuori@micromagic.fi

Täytä lomake ja hae järjestelmäasiantuntijan paikkaa.

Järjestelmäasiantuntijan haku

Mukavaa, että kiinnostuit meillä avoinna olevasta paikasta. Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen, Nummelan tai Ikaalisten toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista. Lähetä meille hakemuksesi tämän lomakkeen kautta viimeistään 6.10.2024, niin tutustutaan toisiimme paremmin.

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 3.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.