Hyppää sisältöön

Käytössä olevan tallennustilan määrän tarkistaminen – Magic ShareFile

Tämän ohjeen avulla tarkistat helposti, paljon yrityksellänne on dataa tallennettuna Magic ShareFile -palveluun. Huomaa, että näet koko yrityksellä käytössä olevan tallennustilan.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 24. tammikuun 2022
1 min

Tarkistaaksesi käytössä olevan tallennustilan määrän, kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella nettisivujen kautta omaan Magic ShareFile -ympäristöösi. Tyypillisesti palvelun osoite on muotoa yrityksennimi.sharefile.eu.

Kirjauduttuasi palveluun, valitse vasemman reunan valikosta kohta ’Settings’ ja sen alapuolelta avautuva ’Admin Settings’ -kohta.

Magic ShareFile Setting-valikko

Avautuvasta valikosta näet ’Usage’ otsikon alta, paljonko yrityksenne käytössä oleva tallennustila on Magic ShareFile -palvelussa.

Magic ShareFilen tallennustilan määrä

Tallennustilan veloitus perustuu palvelussa todellisuudessa olevaan datan määrään. Kun palvelussa olevan datan määrä ylittää hinnastossa seuraavan pykälän, muuttuu laskutus vastaamaan uutta tallennustilaa. Vastaavasti datamäärän pienentyessä, myös laskutus pienenee. Tallennustilan ja hinnoittelun portaat ovat seuraavat: 10GB, 20GB, 30GB, 40GB, 50GB, 100GB, 200GB, 300GB, 1TB, 2TB jne.

Voit tarkistaa tallennustilan hinnoittelun Magic ShareFilen palvelusivulta.