Hyppää sisältöön

Micro Magic on jälleen yksi Suomen Vahvimmista

Micro Magic jatkaa Suomen Asiakastiedon luokittelussa Suomen Vahvimmat Platina -tasolla myös vuonna 2024. Olemme olleet Suomen Vahvimpien yritysten joukossa yhtäjaksoisesti seitsemän vuotta.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 8. lokakuun 2024
1 min

Micro Magic on yksi Suomen Vahvimmista myös vuonna 2024. Meille on myönnetty seitsemättä vuotta putkeen Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Ensimmäistä kertaa saimme Platina -sertifikaatin vuonna 2018. Kyseinen sertifikaatti on Asiakastiedon sertifikaattien korkein taso ja vain noin 3% yrityksistä täyttää sen tiukat kriteerit.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti on merkki pitkäkestoisesta, luotettavasta ja kannattavasta liiketoiminnasta.

Tällä hetkellä meillä Micro Magicillä on töissä viisi alan rautaista ammattilaista ja etsimme parhaillaan joukkoomme lisävahvistusta. Haluamme lunastaa jatkossakin asiakaslupauksemme olemalla PK-yritysten luottokumppani, jolta asiakkaamme saavat mutkattominta ja toimivinta IT:tä.

Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja laadukasta palvelua, mikä näkyy myös konkreettisissa asiakastuloksissa. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaidemme kokema arvo on jatkuvasti kehittynyt, ja tämän vuoden NPS oli peräti 88. Liikevaihdon ja tuloksen kasvu on luonnollinen seuraus tästä, mutta meille se ei ole itseisarvo – ensisijainen tavoitteemme on aina asiakkaidemme menestys ja tyytyväisyys.

Katso vuoden 2024 asiakaspalautekyselymme tulokset täältä.

Iso kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka mahdollistatte toimintamme. Haluamme jatkossakin olla luottamuksenne arvoisia ja tehdä parhaamme juuri teidän tavoitteidenne eteen.

Me Micro Magicillä autamme mieluusti, kun kaipaat kumppania IT-palveluiden parissa. Meiltä saat kokonaisvaltaista IT-kumppanuutta tai vaihtoehtoisesti yksittäisiä palveluita räätälöitynä yrityksenne tarpeisiin.

Voi myös lukea lisää meistä täältä: https://micromagic.fi/yritys/