Hyppää sisältöön

Pajaservice Oy

"Micro Magic auttoi kriittisessä vaiheessa, kun tiedostot piti saada luotettavasti siirrettyä uudelle yhtiölle. Yhteistyön käynnistäminen oli helppoa ja nopeaa ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla siirtoprosessin aikana." - Jari Mansikkaoja, Pajaservice Oy:n toimitusjohtaja

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 3. syyskuun 2024
2 min

Micro Magicin ja Pajaservicen yhteistyö käynnistyi alkuvuodesta 2024 – kaikki lähti liikkeelle positiivisen suosituksen ansiosta. Tarve IT-palveluille oli syntynyt yrityskaupan myötä, jolloin operatiivinen toiminta siirtyi edelliseltä toimijalta Pajaservicelle. Pajaservicen toimitusjohtaja Jari Mansikkaoja kiittelee Micro Magiciä erityisesti yhteistyön käynnistämisen nopeudesta ja helppoudesta kriittisen ajanjakson aikana.

Micro Magic auttoi kriittisessä vaiheessa, kun tiedostot piti saada luotettavasti siirrettyä uudelle yhtiölle. Yhteistyön käynnistäminen oli helppoa ja nopeaa ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla siirtoprosessin aikana, Jari kiittelee.

Pajaservicellä on käytössään muun muassa seuraavia palveluita Micro Magiciltä:

Jari kiittelee Micro Magiciä erityisesti palvelun viiveettömyydestä – apua tarpeisiin ja erityisesti alun haasteisiin lisenssien vaihdon ja tietojen siirron osalta oli saatu heti. Yhteistyö on sujunut kokonaisuudessaan Jarin mukaan erittäin hyvin.

Suurimmat haasteemme liittyi Microsoft-lisenssien vaihtoon sekä tietojen siirtoon yhtiöiden välillä. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja olemme saaneet apua tarpeisiimme heti ilman turhia viiveitä, Jari kertoo.

Pajaservice on onnistunut saavuttamaan lyhyessä ajassa kustannussäästöjä Micro Magicin kanssa. Kustannussäästöt ovat liittyneet oikeiden lisenssien valitsemiseen – Micro Magic oli tehnyt räätälöidyn ehdotuksen tarvittavista lisensseistä, niin että Pajaservicen henkilöstö sai kaiken tarvittavan roolikohtaisesti, mutta ei mitään ylimääräistä. 

Kustannussäästöjen näkökulmasta ensimmäinen tuotos oli oikeiden lisenssien valitseminen. Meillä on työntekijöitä erilaisissa rooleissa, eikä kaikilla tarvitse olla samanlaista lisenssiä. Micro Magic teki meille ehdotuksen kustannusnäkökulmasta siitä, millaisia lisenssejä kannattaa ottaa kuhunkin tarkoitukseen, Jari kertoo.

Lopuksi Jari haluaa kiittää Micro Magiciä loistavasta yhteistyöstä ja tähänastisesta yhteisestä IT-matkasta. Yhteistyö käynnistyi suosituksesta, jonka myötä Pajaserviceltä kontaktoitiin Micro Magiciä – eikä palvelu ole pettänyt, sillä Jari kertoo suosittelevansa itsekin Micro Magiciä mielellään muille.

Kiitokset loistavasta yhteistyöstä sekä nopeasta reagoinnista ja opastuksesta ongelmatilanteissa, Jari päättää.

Artikkelin kuvassa Pajaservice Oy:n toimitusjohtaja Jari Mansikkaoja.

Pajaservice Oy

  • Vuonna 2019 perustettu konepajateollisuuden, prosessiteollisuuden ja voimalaitosteollisuuden yhteistyökumppani.
  • Päätoimialueina koneiden ja laitteiden huolto ja kunnossapito sekä vikakorjaukset.
  • Toimipiste Pirkkalassa Huovin teollisuusalueella. Asiakkaat ja projektit koko Suomen alueella sekä Euroopassa.