Hyppää sisältöön

Magic SafeMail – Spam-poikkeuksen luonti Microsoft 365 -ympäristöön

Magic SafeMail – Spam-poikkeuksen luonti Microsoft 365 -ympäristöön Microsoft 365:n roskapostisuodatusta on kehitetty järeämmäksi. Muutos ei ole astunut voimaan kaikille Microsoft 365 -asiakkaille. Mikäli muutos on astunut voimaan, alkavat salatut sähköpostiviestit ohjautumaan roskapostikansioon. Seuraavat asetukset täytyy tehdä vain yrityksen Microsoft 365 -ympäristöön joka on Magic SafeMail palvelun asiakas. Yrityksen Microsoft 365 -ympäristöstä lähtevät viestit vaativat […]

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 23. heinäkuun 2020
1 min

Magic SafeMail – Spam-poikkeuksen luonti Microsoft 365 -ympäristöön

Microsoft 365:n roskapostisuodatusta on kehitetty järeämmäksi.
Muutos ei ole astunut voimaan kaikille Microsoft 365 -asiakkaille. Mikäli muutos on astunut voimaan, alkavat salatut sähköpostiviestit ohjautumaan roskapostikansioon.

Seuraavat asetukset täytyy tehdä vain yrityksen Microsoft 365 -ympäristöön joka on Magic SafeMail palvelun asiakas. Yrityksen Microsoft 365 -ympäristöstä lähtevät viestit vaativat vain SPF-tietueen lisäämisen. Ohessa ohjeistus tähän.

1. Aloita kirjautumalla osoitteeseen: https://login.microsoftonline.com

2. Kun olet kirjautunut hallintapaneeliin, suuntaa Admin puolelle ja valitse palvelu Exchange. Seuraavan näkymän tulisi avautua sinulle:

3. Esimerkkikuvassa on punaisella ympyröity connection filter sekä rules, joita tulemme tarvitsemaan sääntöjen teon aikana.
Aloitamme kohdasta connection filter.

4. Allowed IP Address kohtaan lisätään palvelunne osoite.
Osoitteen tarvitsee olla teidän palveluunne kohdistettu julkinen ip-osoite. Varmista osoite Micro Magicin tukipalvelusta tarvittaessa.
Lisättyäsi osoitteen/osoitteet voit tallentaa muutokset painamalla Save.

Aloitusnäkymästä siirrymme lopuksi muokkaamaan rules asetuksia:

5. Anna säännölle nimi esim. Safemail

6. Valitse, että sääntö kohdistuu vain osoitteihin seuraavista alueista. Aseta samat osoitteet joita käytettiin aikaisemmissa kohdissa.
Kun viesti tulee valitusta IP-alueesta, muutetaan viestin header tiedot muotoon: X-MX-Exchange-Organization-BypassClutter ja valitse säännölle arvo true.
Samoiten muuta viestin SCL muotoon Bypass spam filtering.

Varmista, että asetukset ovat niin kuin esimerkkikuvassa. Tarkistettuasi asetukset voit tallentaa muutokset painamalla Save.