Hyppää sisältöön

Tilitoimiston luotettu IT-kumppani

Tilitoimistot ovat meille yksi keskeisimmistä asiakasryhmistä. Olemmehan tehneet yhteistyötä lukuisten tilitoimistojen kanssa jo 1990-luvulta alkaen. Tällä hetkellä pilvipalveluitamme käyttää reilusti yli sata tilitoimistoa eri puolilla Suomea.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 3. elokuun 2021
1 min

Saamme paljon kiitosta siitä, että tunnemme tilitoimistojen tavat toimia. Tunnemme kattavasti tilitoimistoissa käytössä olevat kirjanpito-ohjelmistot ja tiedostamme tilinpäätöskiireet ja ALV-päivän tärkeyden. Siksi Micro Magic on tilitoimiston luotettu IT-kumppani.

Keskustelemme mieluusti kanssanne yrityksenne tarpeista. Alla olevien pilvipalveluiden lisäksi tuotamme monille tilitoimistoille käyttäjätuen. Tällöin tilitoimiston kaikki käyttäjät voivat olla kaikissa ongelmatilanteissa yhteydessä tukipalveluumme. Tarjoamme nopean ja asiantuntevan avun erilaisissa tilanteissa, kuten tulostusongelmissa, erilaisten ohjelmien käytön haasteissa tai vaikkapa loman jälkeen unohtuneiden kirjautumisongelmien kanssa.

Salattu sähköposti pitää ulkopuoliset loitolla

Vie sähköpostin käyttö uudelle tasolle

Salattu sähköpostipalvelumme Magic SafeMail integroituu saumattomasti yhteen esimerkiksi Microsoft 365- ja Google Workspace -sähköpostien kanssa.

Magic SafeMail mahdollistaa esimerkiksi palkkakuittien, sairaslomiin liittyvien tietojen ja erilaisiin yrityssalaisuuksien liittyvän viestinnän sähköpostin kautta. Ilman asianmukaista salausta GDPR:n alaisia tietoja ei voi sähköpostin kautta lähettää.

Tutustu Magic SafeMail -palveluumme

Tiedostojen hallinta mappien kanssa ei ole helppoa

Tiedostojen hallintaa tietoturvallisesti ja vaivattomasti

Magic ShareFile on monipuolinen ja tietoturvallinen palvelu tiedostojen jakamiseen. Magic ShareFileen voidaan tallentaa yrityksen tiedostot, ja erilaiset käyttöoikeudet on helppo määritellä.

Palvelun kautta voidaan myös hoitaa tiedostojen vaihtoa tilitoimiston ja asiakkaiden välillä. Tilitoimisto voi luoda asiakkailleen kansiot halutuilla oikeuksilla. Näin esimerkiksi kirjanpitäjä voi tallentaa kuukausiraportit tavanomaiseen tiedostosijaintiin, josta asiakas pääsee lataamaan omat raporttinsa helposti ja turvallisesti.

Asiakas puolestaan voi tallentaa esimerkiksi kuitit tai tuntilaput suoraan Magic ShareFileen, jolloin tiedostot tallentuvat suoraan oikeaan paikkaan. Näin ollen lappuja ei tarvitse lähetellä sähköpostitse, saati kiikuttaa tilitoimistoon Siwan muovikassissa.

Tutustu Magic ShareFile -palveluumme

Mies allekirjoittamassa sopimusta

Dokumenttien allekirjoitus helposti, edullisesti ja turvallisesti

Oletko joskus ollut tilanteessa, jossa dokumentin allekirjoitus hoidetaan mitä monivaiheisimmilla ketjuilla: dokumentin lähetys sähköpostitse, tulostaminen, allekirjoittaminen, skannaaminen, jälleen lähetys sähköpostitse jne.?

Sen lisäksi, että tällainen toimintatapa on varsin vaivalloinen, hidas ja kallis, on se myös varsin turvaton. Pahimmillaan sopimukset liikkuvat internetissä salaamattomina ja lopulta mitään varmuutta allekirjoituksen todellisesta suorittajasta ei ole.

Sähköinen allekirjoituspalvelumme MagicSign on helppokäyttöinen, nopea ja turvallinen tapa hoitaa dokumenttien allekirjoittaminen.

Tutustu MagicSign-palveluumme

Tilitoimiston luotettu IT-kumppani

Microsoft 365 ja paljon enemmän

MagicOffice-palvelumme pohjautuu Microsoft 365 -palveluun, mutta pelkkien lisenssien lisäksi tarjoamme tilitoimistonne käyttöön rautaisen asiantuntemuksemme.

Haluaisitko kumppaniksenne toimijan, joka avustaa silloin, kun itsellä menee sormi suuhun. MagicOffice-asiakkaanamme kaikki yrityksenne työntekijät voivat olla yhteydessä meihin silloin, kun sähköpostin käyttö tökkii. Tukipalvelumme on tavoitettavissa arkisin aina klo 7-17.

Opastamme myös, miten Microsoft 365:n muut ominaisuudet saadaan tehokkaaseen käyttöön. Teams, SharePoint ja lukuisat muut toiminnallisuudet ovat todella hyödyksi vasta sitten, kun ne on käytössä yrityksen prosesseja tehostaen.

Tutustu MagicOffice-palveluumme

Cloud-näppäin

Työasemasi tiedostot talteen

Vaikka nykyisin useimmiten suurin osa tärkeistä tiedostoista on tallennettuna erilaisiin pilvipalveluihin, on silti usein myös tietokoneelle tallennettuna tärkeitä dokumentteja. Työasemalla voi olla esimerkiksi yrittäjän omia tiedostoja tai esimerkiksi erilaisia arkistotietoja, joita ei suuren koon takia ole siirretty kokonaan pilveen.

MagicBackup-varmuuskopiointipalvelu tallentaa työasemalla olevat tiedostot helposti ja edullisesti turvaan pilveen. Tietokoneen kiintolevyn hajotessa tai varkaustapauksessa voi tärkeät tiedot kadota kuin tuhka tuuleen. Näihin tilanteisiin on syytä varautua ennakolta.

Varmuuskopiointipalvelu toimii automaattisesti eikä hidasta tietokoneen käyttöä. Ikävän tilanteen sattuessa tiedostot on helppo palauttaa pilvestä takaisin käyttöön.

Tutustu MagicBackup-palveluumme

Shoppailua varastohallissa

IT-laitteet sinunkin tilitoimistoosi

Toimitamme tietokoneet, tulostinlaitteet, neuvotteluhuoneiden AV-laitteet ja monet muut tuotteet tarpeidenne mukaan.

Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman laitteita eri valmistajilta. Jos et itse halua kahlata läpi laiteviidakon, me autamme mielellämme. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme juuri teidän tarpeisiinne sopivat laitteet ja halutessanne suoritamme myös käyttöönottoasennukset.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta

Olemme palvelleet tilitoimistoja IT-tarpeissa jo 1990-luvulta lähtien. Tällä hetkellä pilvipalveluitamme käyttää yli sata tilitoimistoa yhden hengen tilitoimistoista aina Suomen suurimpiin tilitoimistoihin asti.