Asiakkaitamme

Näytä referenssit jotka käyttävät palvelua:

MagicDesk
MagicHotel
MagicService
MagicMail
MagicSafeMail
MagicShareFile

Acquit Oy, Helsinki

TÄRKEINTÄ ON ETTÄ HOMMA TOIMII

Acquit Oy on vuonna 1995 perustettu tilitoimisto, joka palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Acquit tuottaa asiakkailleen laadukkaita kirjanpitopalveluita siten, että niin yrittäjä kuin kirjanpitäjäkin voi nukkua yönsä rauhassa. Tilitoimisto on yrittäjän tärkein apuri, ja sen tehtävä on auttaa yritystä niin kuin hoitaisi omaa yritystään.


Ennen Acquitin ja Magic Cloudin välistä yhteistyötä taisteltiin Acqutin toimistolla lukuisten erilaisten ICT-ongelmien kanssa. Apua haettiin niin ystäviltä kuin myös erilaisilta IT-alan toimijoilta. Haasteet helpottivat, kun Acquit valitsi Magic Cloudin tietoteknisen ympäristönsä ylläpitäjäksi.


Magic Cloud toteutti Acquitille MagicDesk-ympäristön, jonka myötä käyttäjien Windows-työpöydät ohjelmineen ja tiedostoineen siirtyi turvalliseen suomalaiseen pilvipalveluun. Lisäksi Acquitilla on käytössään sekä MagicMail-sähköpostipalvelu että Magic SafeMail sähköpostin salauspalvelu.


”Tärkeintä on, että homma toimii. Kun otamme yhteyttä Magic Cloudin tukipalveluun, ongelmatilanteet ratkaistaan todella nopeasti. Ohjelmapäivitysten aikataulut sovitaan etukäteen, jolloin ohjelmat on aina käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan”, kertoo Acquitin toimitusjohtaja Tarja Lamberg.


”Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä”, jatkaa Tarja Lamberg.


Acquit hankkii Magic Cloudin kautta myös IT-laitteet. Esimerkiksi tablet-laitteet tulevat Magic Cloudilta valmiiksi käyttökuntoon asennettuina.


”On helppoa, kun Magic Cloud tietää ja tuntee kaikki meidän systeemit”, päättää Lamberg.

Acquit Oy - Helsinki - http://www.acquit.fi/Ikaalisten kaupunki, Ikaalinen

Käytössä olevat palvelut:
MagicSafeMail

TÄRKEINTÄ SÄHKÖPOSTIN SALAUKSESSA ON PALVELUN TOIMIVUUS JA SKAALAUTUVUUS

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki on reilun 7000 asukkaan idyllinen koulutus-, matkailu- ja kulttuurikaupunki. Ikaalisten Kaupunki tunnetaan mm. Sata-Häme Soi –juhlista, Ikaalisten Kylpylästä sekä vanhasta kauppalasta, jota on kutsuttu Suomen pienimmäksi, vanhimmaksi ja kauneimmaksi kauppalaksi.


Kuten monilla muillakin kunnilla, niin myös Ikaalisten kaupungilla tuli aiheelliseksi pohtia tapoja, joilla pystyttäisiin lisäämään tietoturvallista sähköistä tiedonvälitystä ja nopeuttamaan tiedon siirtymistä paikasta toiseen. Yhtenä haasteena kaupungin kokoon nähden on runsas toimipisteiden määrä.


”Lopulta päädyimme siihen, että meidän täytyy saada siirrettyä tietoja toimipisteestä toiseen ja yhteistyökumppaneille salatussa muodossa, mielellään sähköpostin kautta”, kertoo Ikaalisten kaupungin tietojärjestelmäsuunnittelija Mika Lehtonen.


”Haimme Pirkanmaan Yrittäjien hankinta-asiamieshankkeen kautta vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa talousarviohankkeita. Kun osoittautui että voisimme välttää omat palvelininvestoinnit ostamalla palvelua paikalliselta yritykseltä, päädyimme kokeilemaan Magic SafeMailia. Testiryhmän lausunnot olivat positiiviset ja tilasimme tarpeitamme vastaavan määrän salattuja sähköpostiyhteyksiä”, taustoittaa Ikaalisten kaupungin kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä.


”Tärkeimpiä seikkoja ovat palvelun toimivuus ja sen skaalautuvuus tarpeisiimme. Kaikilla ei ole tarvetta salattuun postiin, mutta nyt salausta tarvitsevat saavat palvelun käyttöön nopeasti”, kuvailee Mäntylä.


Magic SafeMail –salaus integroitiin Ikaalisten kaupungin olemassa olevaan Microsoft Exchange -sähköpostijärjestelmään. Sähköpostiviestiä lähettäessään käyttäjä valitsee, lähteekö viesti salaamattomana vai salattuna.


”Mitään salauksen käyttöön liittyviä ongelmatilanteita ei ole tullut vastaan”, päättää kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä.

Ikaalisten kaupunki - Ikaalinen - http://www.ikaalinen.fiJyväskylän kaupunki, Jyväskylä

Käytössä olevat palvelut:
MagicSafeMail

ERINOMAINEN TYÖVÄLINE SEKÄ HENKILÖIDEN ETTÄ ORGANISAATIOIDEN VÄLISEEN SALATTUUN VIESTINVÄLITYKSEEN

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki on Keski-Suomen maakuntakeskus. Yli 135 000 asukkaan väkiluvullaan Jyväskylä on Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Suomen Ateena -lempinimelläkin tunnetulla Jyväskylällä on vahva sivistys- ja koulukaupunkimaine.


Jyväskylän suurin työnantaja on Jyväskylän kaupunki. Kaupungin eri yksiköt käsittelevät päivittäin suuria määriä tietoja. Koska käsiteltävät asiat sisältävät usein myös arkaluontoisia tietoja, kuten mm. henkilötunnuksia, on tietojen turvallinen käsittely ensiarvoisen tärkeää.


Sähköposti on nopeudessaan ja helppokäyttöisyydessään tärkeä viestintäväline. Tavallisen sähköpostiviestin ongelma on kuitenkin sen tietoturvan taso, joka on heikko. Jyväskylän kaupunki päättikin ottaa käyttöön Magic Cloudin tarjoaman Magic SafeMail –sähköpostin salauspalvelun, joka tarjoaa tietoturvallisen mahdollisuuden sähköpostiviestintään.


”Magic SafeMail on osoittautunut erinomaiseksi ja helppokäyttöiseksi työvälineeksi sekä henkilöiden että organisaatioiden väliseen salattuun viestinvälitykseen”, kertoo Jyväskylän kaupungin tietohallintojohtaja Arto Jalkanen.


Jyväskylän kaupungille käytettävien palveluiden laatu ja kilpailukykyinen hinta ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Niin ikään tukipalvelun nopeus ja ammattitaito ovat suuressa roolissa, kun puhutaan ison organisaation käyttämistä palveluista.


”Magic SafeMailin hinta ja laatu ovat kohdillaan! Niin ikään Magic Cloudin tukipalvelut pelaavat, kun niitä tarvitaan”, kuvailee tietohallintojohtaja Jalkanen.

Jyväskylän kaupunki - Jyväskylä - http://www.jkl.fiTilitoimisto Minna Väliaho Oy, Kankaanpää

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotel

LUOTETTAVUUS JA AMMATTITAITO OVAT HYVÄN YHTEISTYÖN PERUSTA

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy on noin viisi henkilöä työllistävä kankaanpääläinen tilitoimisto. Henkilöstöstä jopa neljä on suorittanut arvostetun KLT-tutkinnon. Tilitoimisto Minna Väliaho panostaakin jatkuvaan kouluttautumiseen ja tekee yhteistyötä myös alueen muiden tilitoimistojen kanssa. Tilitoimisto haluaa erottua osaavana ja neuvovana toimistona.


Koska tilitoimiston IT-ympäristön ylläpitäminen vaatii aikaa ja osaamista, oli pilvipalveluun siirtyminen mieluisa vaihtoehto myös Tilitoimisto Minna Väliaholle.


”Toimistomme koneet olivat kesällä 2012 tulossa käyttöikänsä päähän ja niiden uusiminen ja päivitys oli ajankohtaista. Tässä kohtaa pilveen siirtyminen oli hyvä ja ajankohtainen vaihtoehto”, kertoo toimitusjohtaja Minna Väliaho.


Tilitoimisto Minna Väliahon koko IT-ympäristö siirrettiin pilveen loppukesällä 2012, ja heille otettiin käyttöön monipuolinen ja vaivaton MagicDesk-pilvipalvelu.


”Yhteistyömme on sujunut hyvin. Tarvittaessa olemme saaneet apua puhelimitse ja palvelu on ollut ystävällistä ja nopeaa. Eikä meidän välillä vähän tyhmiinkin kysymyksiimme ole koskaan suhtauduttu alentuvasti tai väheksyen”, kuvailee Väliaho.


Tärkeimpinä asioina Minna Väliaho pitää Magic Cloudin palvelun luotettavuutta ja henkilöstön ammattitaitoa.


”On helppo hengittää, kun ei tarvitse itse murehtia ihan kaikesta. Sovitut asiat on tehty aikataulujen mukaisesti”, sanoo Minna Väliaho.

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy - Kankaanpää - http://www.tilitoimistovaliaho.fi/Tilikeskus-yhtiöt, Turku, Raisio, Kaarina

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicService
MagicMailMagicShareFile

Kaikki taloushallinnon palvelut tarjoava Lounais-Suomen markkinajohtaja.

Tilikeskus-yhtiöt

Laidasta laitaan taloushallinnon palveluita tarjoavat Tilikeskus-yhtiöiden viisi eri toimipistettä muodostavat kokonaisuuden jonka vuoksi Tilikeskus-yhtiöistä käytetäänkin termiä Taloushallinnon toimisto, perinteisemmän tilitoimisto-kuvauksen sijaan.

Tilikeskus-yhtiöt palvelevat pitkällä asiantuntemuksella yli 1000 kirjanpitoasiakkaansa ohessa niin yritysjärjestelyissä, lakipalveluissa kuin palkka- sekä henkilöstöhallinnan asioissa.Taloushallinnon sähköisiä palveluita Tilikeskus-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen laajalla kirjolla, mutta edelleen heille on ensiarvoisen tärkeää toimia kumppanina jonka puoleen voi kääntyä myös sovituiden palveluiden ulkopuolisissa asioissa.

”Palveluntarjoajan pitkä kokemus taloushallintaohjelmistojen ylläpidosta on ollut suuri etu Magic Cloudin kanssa toimiessa.” – Kertoo Tilikeskus-yhtiöiden toimitusjohtaja Tapio Peltomäki.

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa oli alusta saakka selkeästi suunniteltua. Siirtotoimenpiteet Magic Cloudin konesaleihin mm. sähköposteista sekä taloushallinnon ohjelmistoista on tehty toimipiste kerrallaan, jolloin olemme pystyneet minimoimaan siirtotöistä aiheutuneet katkokset. Tekninen osaaminen sekä joustavat ratkaisut järjestelmäintegraatioiden suhteen ovat helpottaneet Tilikeskus-yhtiöiden eri toimipisteiden välistä tiedonvälitystä.

Tilikeskus-yhtiöiden tarpeet sekä Magic Cloudin tarjoamat palvelut ovat vastanneet toisiaan ja tämän johdosta, yhteistyö tulee jatkumaan yhä uusien palveluiden muodossa. Monipuolinen kumppanuussuhde heijastuu myös loppuasiakaskentän tyytyväisyyteen ja pitää työntekijöiden IT-huolet minimissään.

Tilikeskus-yhtiöt - Turku, Raisio, Kaarina - http://www.tilikeskus-yhtiot.fi/Oscar Software Oy, Tampere

Käytössä olevat palvelut:
MagicHotel

Oscar ulkoisti palvelimien hankinnan ja ylläpidon

Oscar Software Oy

Oscar Software Oy on vaativiin toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Oscar Softwaren tärkeänä ylpeydenaiheena on olla asiakkailleen luotettava kumppani, jonkas asiakaslupauksiin kuuluu mm. henkilökohtainen palvelu sekä nopea reagointikyky.


Teollisuuden ja tukkukaupan ERP-järjestelmien ohella Oscar Software on erikoistunut mm. huoltotoiminnan sekä sähköisen kaupankäynnin joustaviin toiminnanohjausratkaisuihin, sovittaen kokonaisuudet juuri asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Lisäksi yhtiö tarjoaa kattavia Oscar Talousosasto –palveluita, jolloin Oscar-ratkaisun käyttäjä voi ulkoistaa esimerkiksi koko taloudenhallinnan ammattilaisten käsiin.


"Yhteistyö Magic Cloudin kanssa on sujunut kaikissa tilanteissa saumattomasti. Nopea reagointi sekä henkilökohtainen palvelu teknisessä tuessa on taannut erinomaiset tulokset loppuasiakastyytyväisyydessä", kuvailee Oscar Software Oy:n toimitusjohtaja Simo Salminen.


Oscar Softwaren ydinliiketoiminta pyörii ohjelmistokehityksen, käyttöönottojen ja taloudenhallintapalveluiden parissa, jolloin resursseja kuluttavat osa-alueet kuten palvelinten hankinta, ylläpito sekä tarvittava henkilökunnan koulutus päätettiin aikanaan jättää suosiolla ammattilaisen harteille. Kun oma henkilökunta saa keskittyä täysipainoisesti asiakkaan tarpeisiin sekä ohjelmistojen jatkuvaan kehitykseen, varmistetaan tehokkain mahdollinen ajankäyttö. Asiakkaille pystytään tarjoamaan huoletonta ja joustavaa palvelua.


Oscar Softwaren sekä Magic Cloudin yhteistyössä yksi tärkeimpiä valttikortteja on ollut Magic Cloudin vankka Citrix-osaaminen, jonka johdosta Oscar Softwaren pilvipalveluiden käyttäjät saavat tulevaisuudessakin parhaan mahdollisen käyttökokemuksen Oscar-ratkaisuille täysin laitealustasta riippumatta.

Oscar Software Oy - Tampere - http://www.oscar.fiTiliNeloset Oy, Helsinki, Lahti, Mäntsälä ja Kittilä

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicMail
MagicSafeMail

TILINELOSET OY TARJOAA ASIAKKAILLEEN MONIPUOLISET SÄHKÖISET PALVELUT

TiliNeloset Oy

TiliNeloset Oy on Helsingissä, Mäntsälässä, Lahdessa ja Kittilässä toimiva tilitoimisto-organisaatio. Helsingissä, Mäntsälässä ja Lahdessa yritys toimii nimellä TiliNeloset Oy. Kittilässä toimii yrityksen osakkuusyhtiö Kittilän Tilipalvelu Oy.


TiliNeloset Oy:lle asiakastyytyväisyys sekä tilitoimiston ja asiakkaan välinen luottamus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Yritys haluaa tarjota kaikki sähköiset taloushallinnon palvelut asiakkaidensa käyttöön asiakasyrityksen koosta riippumatta. TiliNeloset tarjoaa taloushallinnon palvelut luotettavasti ja kohtuullisin kustannuksin.


Koska taloushallinnon ohjelmistot kehittyvät ja päivittyvät nopeassa tahdissa, vaativat ne jatkuvaa ylläpitoa. Palvelinympäristön ylläpitäminen vaatii päivittäistä hallinnointia ja vahvaa osaamista. Koska tämän tyyppiset toimet eivät kuulu tilitoimiston ydinliiketoimintaan, on TiliNeloset ja Kittilän Tilipalvelu halunneet ulkoistaa ICT-ympäristönsä alan ammattilaisille.


”Kun tapasimme Magic Cloudin edustajan kanssa, kävimme tarkasti heidän palveluitaan ja toimintaperiaatteitaan lävitse. Tulimme nopeasti vakuuttuneiksi siitä, että heidän palvelut ovat juuri sellaisia, mitä me tarvitsemme”, kertoo TiliNeloset Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Autioniemi.


”Yhteistyö Magic Cloudin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Yksi tärkeimmistä asioista on tuen tavoitettavuus. Magic Cloudin tukeen on saanut tarvittaessa yhteyden heti, ja asiat on selvitetty nopeasti. Kaikki ohjelmistojen päivitykset ovat sujuneet aina aikataulujen mukaisesti”, kuvailee Autioniemi.


Vaikka Kittilän Tilipalvelu nimensä mukaisesti toimii hyvinkin kaukana Kehä III:n pohjoispuolella, toimivat Magic Cloudin pilvipalvelut ongelmitta. Myös Kittilän Tilipalvelun sekä TiliNeloset Oy:n lukuisat asiakkaat käyttävät jokapäiväisessä toiminnassaan Magic Cloudin pilvipalveluita. Asiakkaiden joukossa on suuriakin yrityksiä, ja palaute käyttäjiltä on ollut vahvasti positiivista.


Kun Autioniemeltä kysyy tärkeimpiä asioita yritysten välisessä yhteistyössä, nousee kaksi seikkaa ylitse muiden. Nämä asiat ovat luotettavuus sekä tuen ja henkilökunnan hyvä tavoitettavuus.

TiliNeloset Oy - Helsinki, Lahti, Mäntsälä ja Kittilä - http://www.tilineloset.fi/Yrityspalvelu Sunprofit Oy, Vaajakoski ja Vantaa

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicMail

AMMATTITAITOINEN JA RENTO ILMAPIIRI LUO VAHVAN POHJAN YHTEISTYÖLLE

Yrityspalvelu Sunprofit Oy

Yrityspalvelu Sunprofit Oy on tilitoimisto, joka toimii Jyväskylän kupeessa Vaajakoskella, sekä Vantaalla. Sunprofit on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa taloushallintopalveluita kokonaisvaltaisesti. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaalleen reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta, ajasta ja paikasta riippumatta.


Yrityspalvelu Sunprofitin asiakkaina on paljon yrittäjiä, jotka ymmärrettävästi haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa, eikä aikaa tai energiaa jää aina ”paperiasioille”. Tästä syystä taloushallinnon asioita hoidetaan usein virka-ajan ulkopuolella. Magic Cloudin tarjoamat pilvipalvelut tarjoavat tähän oivallisen toimintamallin. Koska kaikki ohjelmistot ja tiedostot toimivat pilvipalvelupohjaisesti, on niihin aina pääsy ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.


”Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Toisena tavoitteenamme oli säästää omaa aikaamme IT-asioissa, jotta voisimme keskittyä entistä paremmin ydinosaamiseemme. Halusimme myös olla varmoja siitä, että tietoturva-asiat hoidetaan asianmukaisesti. Magic Cloudin ja Micro Magicin ansiosta meidän ei tarvitse enää miettiä tietoteknisiä asioita”, kertoo Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.


Ratkaisevia tekijöitä Sunprofitin päätymisessä Magic Groupin tarjoamiin palveluihin olivat yksilöllisesti räätälöitävät ratkaisut, jotka vastaavat yrityksen tarpeita. Sunprofitilla on käytössä MagicDesk-pilvipalvelu, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen tietotekniikkaan. Atsoftin Asteri –ohjelmisto on täysihoidossa Magic Cloudin konesalissa ja viestintäratkaisuna on MagicMail-sähköpostipalvelu.


”Tuen tavoitettavuuteen ja sen laatuun olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Pienimmätkin ongelmat otetaan riittävällä vakavuudella ja asiat hoidetaan sovitussa aikataulussa kuntoon”, kuvailee Mikko Karhinen. ”Päivityksistä informoidaan asiakasta hyvissä ajoin ja myös mahdollisista ongelmatilanteista raportoidaan avoimesti”, jatkaa Mikko.


Tärkeimmiksi asioiksi yritysten välisessä yhteistyössä Mikko Karhinen nostaa Magic Groupin ammattitaidon ja vahvan kokemuksen tilitoimistoalan IT-ympäristöistä. Myös asiakaspalvelun tavoitettavuus on ensiarvoisen tärkeää.


”Meille on erittäin tärkeää, että asiakaspalvelu on joustavasti tavoitettavissa ja asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Micro Magicilla ja Magic Cloudilla on ammattitaitoiset ja rennot tekijät, joiden kanssa on helppo asioida”, päättää Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.

Yrityspalvelu Sunprofit Oy - Vaajakoski ja Vantaa - http://www.sunprofit.fi/Nummelan Tilikulma Oy, Nummela

Käytössä olevat palvelut:
MagicMail

SÄHKÖPOSTIPALVELUISSA ON EROJA – MAGICMAIL SIIRSI NUMMELAN TILIKULMAN UUTEEN AIKAAN

Nummelan Tilikulma Oy

Aika MagicMailin käyttöönoton jälkeen on kuin uuden ajan alku – enää ei tarvitse arvuutella ovatko sähköpostit menneet perille tai onko jokin viesti kadonnut matkanvarrelle.

"Siirryimme käyttämään Micro Magic Oy:n ja sittemmin Magic Cloud Oy:n MagicMail –sähköpostipalvelua alkuvuodesta 2011. Sähköpostien käyttöönotto sujui vaivattomasti ja opastus oli käytännönläheistä. Vanhat sähköpostit säilyivät tallessa ja uudet löytävät hyvin perille. Sähköpostitilaa on riittävästi eikä roskapostia tule tehokkaan suodatuksen ansiosta" kuvailee Rauni Vilmunen Nummelan Tilikulmasta.

Nummelan Tilikulmalle on tärkeää, että IT-asiat toimivat nopeasti ja mutkattomasti. Ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti ja tyhmiä kysymyksiä ei tunneta. Micro Magic on toimittanut Nummelan Tilikulmalle PC-laitteet ja tulostimet. Myös tulostimien ylläpito on hoidettuna, eikä asiakkaan tarvitse miettiä tarviketoimituksia.

"Meillä ei ole aikaa eikä halua perehtyä IT–asioihin vaan haluamme keskittyä omiin töihin", kertoo Nummelan Tilikulman Leila Laaksonen.

"Micro Magicin ja Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja. Palvelu on aina nopeaa ja ystävällistä", kehuu Leila.

Nummelan Tilikulma Oy - Nummela - http://www.nummelantilikulma.fi/Aureco Oy, Tampere

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotel

AURECO OY:LLE LÄHEINEN SUHDE IT-TOIMITTAJAAN ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ

Aureco Oy on tamperelainen pitkänlinjan tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat 30 vuoden taakse. Aureco on perheyrityksen omainen, pieni ja joustava, täydenpalvelun tilitoimisto. Aurecolle on tärkeää, että jokainen yrityksen asiakas on yksilö ja jokaisen asiakkaan taloushallinnolliset ratkaisut katsotaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Aurecossa halutaan keskittyä olennaiseen, yrityksen ydinliiketoimintaan. On tärkeää, että yrityksen tietotekniset ratkaisut ovat yrityksen tarpeiden mukaisia ja ehdottoman toimivia. Tämän vuoksi Aureco onkin valinnut Micro Magicin IT-yhteistyökumppanikseen. Micro Magic on toteuttanut tilitoimistolle MagicDesk-virtuaalityöpöytäympäristön. Tämän kokonaisvaltaisen ratkaisun ansiosta yrityksessä ei ole enää käytössä lainkaan perinteisiä työasemia eikä yrityksen itsensä tarvitse miettiä esimerkiksi toimisto- ohjelmiin, verkkoympäristöön ja tietoturvaan liittyviä asioita.

Aurecolle IT-ympäristön toimivuus ja läheinen suhde IT-toimijaan on ensiarvoisen tärkeää.

"On tärkeää, että jos eteen tulee jokin tietotekninen kysymys, tiedän heti kehen voin olla yhteydessä ja saan apua tarvittaessa nopeasti" kertoo Kristiina Koivista Aurecosta.

"Aina kun Micro Magiciin soittaa, niin saa nopeaa ja käytännönläheistä palvelua. Ei tarvitse itse miettiä ja yrittää ratkoa juttuja kun on tuki ja turva lähellä", jatkaa Kristiina.

Aureco ei pyri kasvattamaan liiketoimintaa pelkän kasvamisen ilosta. Isot yritykset muuttuvat äkkiä kasvottomaksi jättiläiseksi, joiden kanssa asioiminen voi olla hankalaa. Aurecon ja Micro Magicin toiminnassa tämä on yhteinen piirre, molemmissa yrityksissä yritys ja asiakkaat tuntevat toisensa henkilökohtaisesti.

"Isoihin yrityksiin soittaessa saa kuunnella musiikkia linjalla pitkät tovit. Yhteyshenkilöillemme Timpalle tai Keijolle on helppo soittaa ja asioihin saa vastauksen yleensä saman tien", korostaa Aurecon toimitusjohtaja Lea Koivisto.

"MagicDesk-päätelaitteet ovat toimineet moitteetta. Micro Magic on hoitanut kaikki asennukset ja päivitykset kuten on sovittu", kertoo Lea Koivisto.

"Itseäni kun ei tekniikka edes kiinnosta ja kun koko ajan tulee uutta, niin hyvä yhteistyökumppani on kullan arvoinen", naurahtaa Lea.

Aureco Oy - Tampere - http://www.aureco.fi/Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto Oy, Tampere

Käytössä olevat palvelut:
MagicDeskMagicHotelMagicMail

MATKA ENSIMMÄISEN TYÖASEMAN HANKINNASTA KOKO TIETOTEKNIIKAN ULKOISTAMISEEN

Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto Oy

Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto on vuonna 1985 perustettu tamperelainen täydenpalvelun tilitoimisto. Taloushallintoliiton jäsenyritys työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä. Yritys panostaa vahvasti erilaisten sähköisten palveluiden tarjoamiseen asiakkailleen. Taloushallinnon sähköistymisen edelleen jatkuessa vahvana, luotettavan IT-yhteistyökumppanin merkitys vain kasvaa.

Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto on yksi Micro Magicin pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Yhteistyö sai alkunsa jo vuonna 1996 ja jatkuu edelleen tänä päivänä erittäin tiiviinä.

"Ostimme ensimmäisen yksittäisen PC:n toimistollemme Micro Magicilta ja siitä lähtien olemme tehneet tiivistä yhteistyötä", kertoo toimitusjohtaja Markku Ala-Mettälä Pirkanmaan Kirjanpitotoimistosta.

Micro Magic on tuosta asti vastannut yrityksen IT-järjestelmän ylläpidosta sekä laitetoimituksista. Vuoden 2011 alussa Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto siirtyi uuteen aikaan, kun koko yrityksen IT- ympäristö siirrettiin Micro Magicin palvelinkeskukseen MagicDesk-palvelusopimuksen myötä.

Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto luopui kokonaan sekä yrityksen tiloissa olleesta palvelimesta, että kirjanpitäjien käytössä olleista työasemista. Nyt henkilöstöllä on käytössä MagicDesk-päätelaitteet, jotka ovat jatkuvassa yhteydessä Micro Magicin palvelinkeskukseen.

"MagicDeskin suurimpana etuna vanhoihin työasemiin verrattuna on mielestäni nopeus. Odotteluun ei enää mene aikaa kuten aiemmin", kertoo kirjanpitäjä Päivi Miettinen.

Sähköisyyden lisääntyessä tietoturvan tärkeys korostuu jatkuvasti. Nyt Pirkanmaan Kirjanpitotoimiston ja heidän asiakkaidensa tiedot sijaitsevat tiukat kriteerit täyttävässä Micro Magicin palvelinkeskuksessa. Kaikki dataliikenne tapahtuu vahvasti suojattujen yhteyksien kautta. IT-infrastruktuurin siirtyessä yrityksen ulkopuolelle, tukipalvelun saatavuuden, ammattitaidon ja nopeuden merkitys korostuu entisestään.

"Kun vastaan tulee kysymyksiä, niin puhelimella saa aina nopeasti meidän IT-ympäristömme tuntevan yhteyshenkilön kiinni. On myös ensiarvoisen tärkeää, että Micro Magicilla on vahva osaaminen juuri taloushallinnon alalla käytössä olevista ohjelmista ja toimintamalleista", kuvailee toimitusjohtaja Markku Ala-Mettälä.

Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto Oy - Tampere - http://www.pirkanmaankirjanpitotoimisto.fi/Tilipaikka Oy, Nummela

Käytössä olevat palvelut:
MagicService

TEHOKKUUS JA LUOTETTAVUUS – TALOUSHALLINNON JA TIETOTEKNIIKAN PERUSTA

Tilipaikka Oy

Tilipaikka on vuonna 1979 perustettu nummelalainen tilitoimisto. Vuodesta 1990 lähtien Tilipaikka on ollut auktorisoitu taloushallintoliiton jäsentoimisto. Toimistossa työskentelee seitsemän taloushallintoalan ammattilaista.

"Meille on tärkeää, että tunnemme asiakasyrityksemme ja heidän taloustilanteensa. Yhtä tärkeää on myös se, että henkilöstömme tuntee alan lait, asetukset ja parhaat käytännöt. Nämä seikat takaavat sen, että pystymme tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla", kertoo Tilipaikan toimitusjohtaja Heleena Peltonen.

Micro Magic tuli Tilipaikan kuvioihin mukaan vuonna 2006. Tuolloin yritykset alkoivat yhdessä miettimään millaisilla ratkaisuilla Tilipaikan IT-ympäristöä olisi järkevintä lähteä kehittämään. Uudistuksen lähtökohtana oli saada varmatoiminen ja tarpeisiin mukautuva IT-ympäristö, joka tukisi mahdollisimman täysipainoisesti täyden palvelun tilitoimiston palvelukokonaisuutta.

Tilipaikan koko laitekanta, niin työasemat kuin palvelinympäristökin, on nyt keskitetysti Micro Magicin ylläpidossa. Ylläpitoon kuuluu luonnollisesti kokonaisvaltainen tukipalvelu. Tarpeen vaatiessa tukea on saatavilla nopeasti ja joustavasti niin puhelimitse, etäyhteyksien välityksellä kuin myös paikan päällä asiakkaan tiloissa.

"Ongelman tullessa apu on ollut nopeasti saatavilla ja aina on kaveri puhelimen päässä vastaamassa ja ottamassa asian hoitaakseen. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Micro Magicin palveluun. Micro Magicin otettua ympäristömme ylläpitoonsa, meillä ei ole ollut yhtäänkään päivää etteivätkö sähköiset palvelumme olisi toimineet. On myös tärkeää, että etäasiakkaamme pääsevät järjestelmiimme mihin aikaan vuorokaudesta tahansa", kertoo Peltonen.

"Micro Magicin henkilöstöllä on vahva tietotaito ja halu tarjota nykyaikaista tekniikkaa Tilipaikan toiminnan tueksi", kuvailee Heleena Peltonen ja lisää, että "He ovat ymmärtäneet toimintamme idean ja osaavat tarjota juuri oikeat ratkaisut."

Etäkäyttö on nykyään oleellinen osa niin Tilipaikan kuin heidän asiakkaidensakin toimintaa. On erittäin tärkeää, että esimerkiksi sähköpostit kulkevat aina mukana, luettiinpa niitä sitten työpaikalla, kotikoneella tai vaikkapa reissun päällä kännykällä. Yhtä tärkeää on myös se, että etäyhteyksien ansiosta työpaikan ohjelmistoihin ja tiedostoihin on pääsy mistä ja milloin vain.

"Jos huomaan kotona, että jokin tärkeä tiedosto on unohtunut tulostaa töistä lähtiessäni, voin helposti ottaa etäyhteyden työasemaani. Saan haettua tarvittavat tiedot aivan kuin olisin työkoneellani", kuvailee Peltonen.

Tilipaikan asiakkaat käyttävät yhä enenevässä määrin ostolaskujen sähköistä kierrätystä ja laskutusohjelmaa selaimen tai Citrixin kautta. Yhä useammat asiakkaat ovat siirtyneet verkkolaskujen käyttämiseen niin osto- kuin myyntilaskuissa, ja havainneet, kuinka paljon sähköinen käsittely nopeuttaa ja helpottaa heidän työtään.

"Tarjoamme monille asiakkaillemme taloushallinnon ohjelmien etäkäytön sekä myös monille tärkeän reaaliaikaisen raportointijärjestelmän. Sähköisen arkiston tarjoamme asiakkaillemme puolestaan Extranettimme kautta", summaa toimitusjohtaja Peltonen.

Extranettiä hyödynnetään myös tilintarkastuksessa yhä enenevissä määrin. Tilintarkastaja voi hoitaa työnsä netin kautta. Tämän ansiosta papereita ei tarvitse erikseen viedä tai lähettää tarkastettavaksi. Etäkäytön myötä myös tietoturva-asiat nousevat entistä enemmän esille.

"Micro Magicin panostus tietoturva-asioihimme on hyvin tärkeää. Voimme luottaa siihen, että niin omamme kuin asiakkaidemmekin tiedot ovat hyvässä turvassa", päättää Heleena Peltonen.

Tilipaikka Oy - Nummela - http://www.tilipaikka.fi/Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy, Kuopio

Käytössä olevat palvelut:
MagicService

SATAPROSENTTINEN LUOTTAMUS ON KAIKEN PERUSTA

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Kuopiolainen Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy on suurehko taloushallintoalan yritys, jossa työskentelee 12 henkeä. Tästä syystä myös yrityksen vaatimustaso on korkealla. Micro Magicin asiakkaana Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy on ollut useamman vuoden ja toimitusjohtaja Sirpa Koposella on pelkästään positiivista sanottavaa yhteistyöstä.

"Yhteistyömme alkoi muutama vuosi sitten, kun hankimme etäyhteyden ja koneita Micro Magicilta. Laitehankintojen myötä ajankohtaisiksi tulivat myös ylläpitoon liittyvät kysymykset ja laajin yhteinen projektimme oli kokonaan uuden verkkoratkaisun luominen yrityksellemme", Koponen kertoo.

Hän myöntää, että verkkoratkaisun onnistuminen hieman jännitti aluksi, mutta Micro Magicin henkilökunnan vertaansa vailla oleva asiantuntemus ja palvelualttius vakuuttivat hänet.

"Minä luotan Micro Magicin miehiin sataprosenttisesti. He tietävät täsmälleen tarpeemme ja osaavat nopeasti ja varmasti sanoa mikä ratkaisu on meille paras. Silloin itsellekin jää enemmän aikaa hoitaa omia asiakkaita", kertoo tyytyväinen Koponen.

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy - Kuopio - http://www.tilipalvelukoponen.fi/