Hyppää sisältöön

Black Friday – Laita hyvä kiertämään

Tänään Black Friday -päivänä meillä ei ole verkkokaupassamme erikoistarjouksia tai polkuhintoja. Pyrimme pitämään hintamme kilpailukykyisinä vuoden jokaisena päivänä. Ja ennen kaikkea panostamme laadukkaaseen ja nopeaan palveluumme.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
perjantai 25. marraskuun 2022
1 min

Black Fridayn kunniaksi haluamme laittaa hyvän kiertämään.

Lahjoitamme kaikista perjantain aikana verkkokauppamme kautta tulleista tilauksista 100% katteestamme lyhentämättömänä Ukrainan tueksi.

Jos sinulla tai yrityksellänne on tarvetta uusille IT-laitteille, niin nyt voit hankkia ne ja auttaa samalla kriisin keskellä eläviä ukrainalaisia.

Löydät valikoimistamme mm. tietokoneet, matkapuhelimet, näytöt, näppäimistöt, hiiret ja kodin pienlaitteet. Lähde tästä tutustumaan valikoimaamme ja osta (vain) tarpeeseen.

Mitä on kybersota?

Mitä on kybersota ja millaista kybersotaa on nähty Venäjän ja Ukrainan välillä?

Toimitusjohtajamme Kimmo Haapavuori kirjoitti heti sodan ensimmäisten päivien aikana blogikirjoituksen, joka kertoo kybersodankäynnistä.

Toinen Kimmon kirjoittama blogi kertoo palvelunestohyökkäyksistä, joista on uutisoitu erityisen paljon nyt sodan aikana.

Aiheet ovat karuja, mutta suosittelemme silti tutustumaan.

Salatun sähköpostin käyttöönotto -70%

Tarjoamme Black Fridayn aikana tehdyille Magic SafeMail -salatun sähköpostin tilauksille käyttöönoton 70% alennuksella. Käyttöönoton normaalihinta on 290€. Perjantaina tehdyille tilauksille käyttöönoton hinta on siis naurettavat 87 euroa.

Halutessasi voit tilata palvelun käyttöönoton myös normaalilla hinnalla. Tällöin lahjoitamme koko käyttöönoton 290 euron summan lyhentämättömänä Ukrainan tueksi.

Magic SafeMail -palvelu integroituu saumattomasti Microsoft 365 ja Google Workspace -sähköposteihin. Tutustu palveluun tarkemmin linkistä tai soita suoraan Kimmolle. Tämä tarjous voimassa Kimmon tai myyntimme kautta perjantaina 25.11.2022 tehdyille tilauksille.

Tutustu Magic SafeMail -paveluun

Ota yhteyttä Kimmoon: kimmo.haapavuori@micromagic.fi, puhelinnumero 045 238 8028

Black Friday – Laita hyvä kiertämään!