Hyppää sisältöön

F-Securen ostajalle 60 päivän Nextory-äänikirjapalvelu

Tarjoamme 60 päivän Nextory-äänikirjapalvelun kokeilujakson kaupan päälle kaikkiin F-Secure SAFE- ja TOTAL-tietoturvaostoksiin 30.4.2022 asti.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
sunnuntai 13. maaliskuun 2022
1 min

Huhtikuun loppuun asti F-Securen ostajalle 60 päivän Nextory-äänikirjapalvelu!

Ilmaisjakso on Nextoryn ”Perhe” -tilauksen mukainen ja sisältää rajattomasti luettavaa ja kuunneltavaa jopa neljälle käyttäjälle Nextoryn laajasta e- ja äänikirjavalikoimasta. Edun arvo on jopa 55,98 €.

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista e- ja äänikirjapalveluntarjoajista. Palvelu perustuu kuukausitilaukseen, jolla käyttäjä voi kuunnella tai lukea e- ja äänikirjoja Nextoryn laajasta valikoimasta.

60 päivän Nextory-kokeilujaksotarjouksen lunastaminen tapahtuu osoitteessa offer.f-secure.com. Kampanjasivustolle syötetään F-Securen tilauskoodi ja asiakastiedot. Tämän jälkeen sinut ohjataan automaattisesti luomaan Nextory-tili, jolle tarjouksen saa aktivoitua.

Pääset tilaamaan F-Secure SAFE- ja TOTAL -tuotteita tämän sivun alalaidasta. Saatavilla on fyysisesti toimitettavia pakettituotteita sekä sähköpostitse toimitettavia sähköisiä ESD-lisenssejä.

Kampanjaehdot

Kampanja on voimassa 14.2.2022 – 30.4.2022 vain uusille Nextory-asiakkaille, jotka ovat ostaneet F-Secure SAFE- tai TOTAL -tuotteen. Tarjouksen lunastaminen edellyttää uuden Nextory-käyttäjätilin luomista ja maksutietojen syöttämistä. Ilmaisen tilausjakson loppuessa tili muuttuu kuukausiveloitteiseksi, ellei tilausta peruta tätä ennen.

Postitse tai Matkahuollolla toimitettavat fyysiset pakettituotteet

Sähköpostitse toimitettavat sähköiset lisenssit

Ei toimituskuluja