Hyppää sisältöön

F-Securen yritystietoturva on nyt WithSecure

F-Securen yritystietoturva on nyt WithSecure. Micro Magic tarjoaa jatkossa sekä WithSecuren että F-Securen tuotteita.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
keskiviikko 23. maaliskuun 2022
1 min

F-Securen yritystietoturva on nyt WithSecure. Jatkossa WithSecure Oyj vastaa yrityksille suunnitelluista tietoturvatuotteista ja F-Secure Oyj jatkaa puolestaan kuluttajatuotteiden parissa.

Esimerkiksi erittäin laajasti yritysasiakkaillamme käytössä oleva F-Secure Elements -tuote, joka pitkään tunnettiin myös nimellä F-Secure PSB on nyt WithSecure Elements EPP.

WithSecure Elements EPP tuleekin varmasti jatkossa olemaan yksi eniten myymistämme tietoturvaratkaisuista.

F-Securen kuluttajatuotteet, kuten Safe, Total ja Internet Security jatkavat tuttuun tapaan, ja näihin tuotteisiin ei tule muutoksia.

WithSecure yrityksille

WithSecuren yrityksille suunnatut tuotteet koostuvat pilvipohjaisesta ja älykkäästä päätelaitesuojauksesta, sisällönsuojauksesta pilvipalveluissa, hallitusta tietoturvahyökkäysten esto-, tunnistus- ja torjuntapalvelusta sekä laaja-alaisesta kyberturvallisuuden konsultoinnista.

Uusi brändi ja sen ydinlupaus kehitettiin yhteistyössä F-Securen työntekijöiden, meidän jälleenmyyjäkumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Nimi perustuu näkemykseen, jossa kyberturvallisuuden tulee olla kiinteä osa liiketoimintaa, digitaalista yhteiskuntaa ja, että vain yhteistyöllä voidaan saavuttaa parhaat tulokset.

Tutustu tarjoamiimme WithSecure-palveluihin

Tiedote: F-Securen yritystietoturva on nyt WithSecure