Hyppää sisältöön

Henri Lindgren aloittanut teknisenä asiantuntijana

Olemme saaneet uuden vahvistuksen, kun Henri Lindgren on aloittanut Micro Magicin teknisenä asiantuntijana.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 19. joulukuun 2022
1 min

Viime vuonna Micro Magicin Nummelan toimipisteessä työharjoittelussa ollut Henri Lindgren jätti itsestään positiivisen vaikutelman. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon hiljattain suorittanut Henri on nyt aloittanut Micro Magicissä teknisenä asiantuntijana. Vihdissä asuva herrasmies työskentelee pääosin Nummelan toimipisteessämme, mutta tulee tulevaisuudessa olemaan aktiivisesti apuna eri puolilla Suomea oleville yritysasiakkaillemme.

Henri tulee työskentelemään tukipalvelussamme ja tekemään muun muassa pilvipalveluiden käyttöönottoja yritysasiakkaillemme. Tämän lisäksi Henriä tulevat varmasti myös tapaamaan Nummelan ja pääkaupunkiseudun alueella olevat asiakkaamme, sillä hän tulee myös suorittamaan myös asennuksia asiakkaidemme luona.

”Mahdollisuudet kehittyä monipuolisesti IT-alan tehtävissä houkuttivat minua Micro Magicissä. Tietenkin on myös hienoa, että tällainen työmahdollisuus avautui juuri omalta paikkakunnalta”, Henri kuvailee.

”Ensimmäiset päivät ja viikot ovat olleet hektisiä ja paljon uutta asiaa on tullut. Perehdytys on kuitenkin sujunut hyvin. Erilaiset järjestelmät ja palvelut ovat alkaneet hahmottua ja ihan oikeita hommia olen jo päässyt tekemään”, Henri jatkaa.

Pienenä organisaationa Micro Magicissä jokaisella on mahdollisuus päästä tekemään paljon erilaisia asioita. Yritysasiakkaitamme pilvipalveluidemme parissa on jo yli 350 ja IT on alana sellainen, että muutos on pysyvä olotila. Tämä on kuitenkin Henrille mieluisa ja houkutteleva asia.

”Pidän vahvuutenani halua ja kykyä oppia uutta. Hyvä huumorintajuni myös siivittää tunnelmaa. Micro Magicin porukka ja henki on mielestäni loistava ja tuntuu, että olen päässyt hyvin taloon sisään”, päättää Henri.

Henri Lindgren on aloittanut Micro Magicissä teknisenä asiantuntijana