Hyppää sisältöön

Joulutervehdys

Tänäkin jouluna käytämme joulumuistamisiin varatut varat hyväntekeväisyyteen. Lahjoitamme jouluiloa vakavasti sairaille lapsille ja nuorille.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 19. joulukuun 2022
1 min

Tänäkin jouluna haluamme antaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lahjaksi iloa, sillä antamallamme lahjalla on kaksi saajaa. Lahjoittamamme joulutervehdys tuo joulun suomalaisiin perheisiin, joita on kohdannut lapsen vakava sairaus. Lahja tuo helpotusta heidän arkeensa ja jouluun. Lahjoitetuista varoista yli 92% ohjataan suoraan eteenpäin apua tarvitseville. Tämän lisäksi uskomme antamamme lahjan tuovan teille hyvän joulumielen!

Olemme tehneet lahjoituksen We4You-yhdistykselle, joka tukee vakavasti sairaita sekä eritystukea tarvitsevia lapsia ja nuoria.

Yhdistys on auttanut yli 7000 lapsen ja nuoren perhettä. Taloudellista tukea on ohjattu erityistukea tarvitseville lasten nuorten perheille 600 000 euroa. Vakavasti sairaiden lasten ja nuorten unelmia on toteutettu jo hienot 250.

Voit halutessasi olla myös itse tukemassa vakavasti sairaita lapsia ja nuoria.

Tutustu We4You-yhdistyksen toimintaan heidän nettisivuilla ja seuraa yhdistyksen toimintaa Facebookissa, Instagramissa tai LinkedInissä.

 

Toivotamme kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä menestystä alkavalle vuodelle 2023

Kimmo, Keijo, Matti, Juha ja Henri