Hyppää sisältöön

Kevään 2023 Microsoft 365 -koulutukset

Haluatko tuottavammaksi ja tehokkaammaksi Microsoft 365 -maailmassa? Kevään koulutukset tarjoavat uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 10. tammikuun 2023
1 min

Kevään 2023 Microsoft 365 -koulutuksien valikoimasta löydät monia mielenkiintoisia ja konkreettista hyötyä tuovia koulutuksia. Toteutamme koulutukset yhdessä Digikuun kanssa. Digikuulla on kokemusta satojen Microsoft 365 -koulutusten pitämisestä. Koulutuksista saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen.

Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan Microsoft 365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa.

30 minuutin maksuton konsultointi

Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua.

Tarjoammekin kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijan virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi.

Koko organisaatio yhdellä maksulla

Koulutuksien hinta on 290€ per koulutus. Koko organisaationne henkilöstö voi osallistua koulutukseen yhdellä maksulla. Hintaan sisältyy koulutuksen tallenne.

Alta löydät kevään 2023 Microsoft 365 -koulutukset. Varaa heti paikkasi itsellesi mielenkiintoisimpiin koulutuksiin!

Kaikki koulutukset ovat virtuaalisia. Opiskele yhdessä muiden kanssa. Kurssiemme kestot 2h – 3h.

Kevään 2023 koulutukset:

Microsoft 365 kehittyy ja laajenee jatkuvasti. Hyppää mukaan koulutuksiimme, jotta saat aina täyden hyödyn käytössäsi olevista palveluista.