Hyppää sisältöön

Keväiset pikkujoulut

Kuten niin monena vuotena aiemminkin, myös tänä keväänä pidimme keväiset pikkujoulut toukokuun alussa.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 10. toukokuun 2022
2 min

Keijo kaatamassa keiloja

Keväiset pikkujoulut ovat meille perinne. Vietimme yhdessä sisaryrityksemme Magic Cloudin poppoon kanssa mukavan virkistysillan. Pikkujoulut aloitimme Tampereella Sorsapuistossa kisaillen. Kisailun joukkuejako tehtiin jakamalla ihmiset pitkään riviin sen mukaan, kuinka pitkään on työskennellyt yrityksessä. Aikaskaala oli varasin laaja: viidestä kuukaudesta 25 vuoteen. Jako kolmeen -periaatteella saatiin joukkueisiin nuoruuden intoa ja pitkää kokemusta 😉

Itse kisailuissa oli varsin mielenkiintoisia lajeja, kuten pöytäcurling, frisbeen heitto, jättimikado, keilojen kaato pallolla jne. Luonnollisesti kilpailuhenkisyys nousi esille ja voitosta taisteltiin tosissaan.

Kisailujen jälkeen nautittiin erinomainen kolmen ruokalajin illallinen ravintola Mylläreissä. Etenkin pihvi keräsi kehuja monien suista.

Ruokailun lomassa jaettiin myös tunnustuksia. Hyvän työkaverin taikurinhattu on kiertävä kunnianosoitus, jonka edellinen haltija jakaa aina seuraavalle haluamalleen henkilölle. Tämä tunnustus on siis henkilöstön sisäinen osoitus siitä, kuinka työkaveri on ollut apuna ja osoittanut erinomaista tekemisen meininkiä. Tällä kertaa taikurinhattu jaettiin Joni Pesoselle. Isot onnittelut Jonille!

MagicWork-tunnustus on johtoryhmän jakama palkinto henkilölle, joka on tehnyt maagista työtä. Tällä kertaa tunnustus jaettiin Teemu Tunkkarille, joka on teknisesti näppärä, ja työllään sekä ideoillaan kehittää jatkuvasti toimintaympäristöään. Asiakaspalautteissa Teemu on ollut tiiminsä ehdotonta eliittiä.

Kari on työskennellyt Magic Cloudissa jo 10 vuotta

Kolmas muistaminen puolestaan osui Kari Päivärinnalle, joka on työskennellyt Magic Cloudissa nyt jo huikeat kymmenen vuotta. Saatesanoina kymmenen vuoden urasta kuultiin mm. lause: Jokainen meistä tietää, että sinuun voi luottaa kaikissa tilanteissa.

Ruokailun jälkeen ilta jatkui iloisissa tunnelmissa keskustellen, tanssien ja taisipa osa porukasta laulun rytminkin löytää. Legendaarinen letkajenkkakin saatiin polkaistua pystyyn.

Mukavat keväiset pikkujoulut antoivat taas uutta virtaa kohti kesää ja paljon mukavia muistoja!