Hyppää sisältöön

Kimmo Haapavuori toimitusjohtajaksi – Haapavuori, Koro ja Glad osakkaiksi

Kimmo Haapavuori on aloittanut Micro Magicin toimitusjohtajana ja osakkaana. Lisäksi asiakaspalvelupäällikkö Keijo Koro ja asiakkuuspäällikkö Matti Glad ovat tulleet yrityksen osakkaiksi.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 11. marraskuun 2021
2 min

Micro Magicin perustamisesta lähtien yrityksen toiminnassa mukana ollut Kimmo Haapavuori on aloittanut Micro Magicin toimitusjohtajana. Aiemmin liiketoimintajohtajan nimikkeellä työskennellyt Kimmo tietää ja tuntee yrityksen kuin omat taskunsa.

”Minulla on iso halu kehittää Micro Magicin toimintaa. Yritys on ollut nyt 25 vuotta olemassa, mutta parhaillaan on käynnissä Micro Magicin historian isoimmat uudistukset. Liiketoimintamme ja tekemisemme kehittyy koko ajan valtavasti. Pilvipalvelut tulivat alkukesästä keskeiseksi osaksi liiketoimintaamme. Toisena isona uudistuksena avasimme kesällä verkkokaupan, jonka kautta toimitamme IT-tuotteita asiakkaillemme niin, että lähetykset ovat pääsääntöisesti perillä heti tilausta seuraavana päivänä”, kertoo Kimmo Haapavuori.

Timo Haapavuorella on ollut vastuullaan kahden yrityksen toimitusjohtajuus. Micro Magicin lisäksi hän toimii sisaryhtiö Magic Cloud Oy:n toimitusjohtajana. Jatkossa Timo pääsee keskittymään nykyistäkin paremmin Magic Cloudin liiketoiminnan kehittämiseen, kun Kimmo ottaa vetovastuun konsernin toisesta yrityksestä. Timo jatkaa edelleen Micro Magicin hallituksessa.

Uudet osakkaat

Micro Magicin omistuksessa on myös tapahtunut muutoksia. Kimmo Haapavuori, asiakaspalvelupäällikkö Keijo Koro sekä asiakkuuspäällikkö Matti Glad ovat tulleet mukaan yhtiön osakkaiksi. Timo Haapavuori pysyy jatkossakin oman yhtiönsä Magic Group Oy:n kautta Micro Magicin pääomistajana.

Keijo Koro on työskennellyt Micro Magicissä ja Magic Cloudissa yhteensä 20 vuotta. Matti Gladilla puolestaan vuosia Micro Magicissä on takana 18. Mukana on siis varsin pitkän linjan kavereita.

”Pitkä historia ja hyvät asiakassuhteet antavat hyvän pohjan liiketoiminnan kehittämiselle. Paljon on muutoksia tapahtunut ja tapahtumassa. On mielenkiintoista olla mukana kehityksessä”, kuvailee Keijo Koro.

”Pyrimme erottautumaan pienten ja keskisuurten yritysten aitona IT-kumppanina, joka auttaa kaikissa tilanteissa. Liittyipä yrityksen tarpeet laitteisiin, pilvipalveluihin tai tukeen, niin olemme yritysten tukena todella joustavasti”, pohdiskelee Matti Glad.

Kuluneen vuoden aikana Micro Magicissä on tehty isoja uudistuksia ja selvänä tavoitteena on lähteä tekemään yritykselle uutta kasvua.

”Viime vuosina meillä on kehityspanostukset menneet pääosin Magic Cloudin liiketoiminnan kehittämiseen. Viimeisen parin vuoden aikana on kuitenkin tehty jo paljon taustatyötä, ja selkiytetty molempien yritystemme strategioita. Nyt haluamme ja aidosti myös pääsemme kehittämään Micro Magicin toimintaa. Kimmon ottaessa vetovastuun, on meillä rahkeita johdattaa Micro Magic uusille kasvu-urille, kertoo Timo Haapavuori.