Hyppää sisältöön

Koulureppu on läppärireppu

Mitä olisikaan opiskelija ilman laadukasta reppua, jossa kannettava tietokone kulkee mukana turvallisesti tilanteessa kuin tilanteessa?

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 15. elokuun 2022
2 min

Oletko valmiina uuteen lukuvuoteen? Nykyisin repun tärkein ominaisuus on hyvä suoja kannettavalle tietokoneelle. Tavallisia reppuja ei ole suunniteltu tietokoneen kuljettamiseen ja tällaisissa repuissa tietokoneet kokevat herkästi kovia, jos reppu osuu ovenkarmiin tai tipahtaa lattialle. Laadukkaissa kannettaville tietokoneille suunnitelluissa repuissa on erinomainen suojaus läppärille. Kun konetta kuljetetaan päivittäin mukana, on kannettavalle tietokoneelle suunniteltuihin ominaisuuksiin tärkeää kiinnittää huomiota. Nykyisin koulureppu on yhtä kuin läppärireppu.

Yksi tärkeimpiä asioita on repun pohjalla olevan suojauksen laatu. Kun repun laskee lattialle tai pöydälle, kolahtaako läppäri tällöin maahan vai ottaako suojaus törmäyksen hyvin vastaan, ja suojaa tietokonetta rikkoutumiselta? Luonnollisesti myös tietokoneen etu- ja takapuolella on oltava pehmusteet, eli esimerkiksi käyttäjänsä selkää vasten olevat materiaalit ovat tärkeitä. Myöskään ei sovi unohtaa kannettavan kiinnitystä omaan ”lokeroonsa”. Tyypillisesti repussa on tarralla oleva nauha, joka varmistaa, että kone ei pääse nousemaan ulos kolostaan. Tämä suojaa erityisesti silloin, kun reppu on auki, ja reppu pääsee keikahtamaan esimerkiksi pöydältä lattialle.

Kokosimme yhteen muutamia trendikkkäitä reppuja, jotka soveltuvat erinomaisesti kannettavan tietokoneen kuljettamiseen. Niissä on tietenkin tilaa myös muille opiskelumateriaaleille. Valitse mieluisa reppusi ja tilaa heti. Näin aloitat uuden lukuvuoden tyylikkäästi ja pidät arvokkaan kannettavasi hyvässä turvassa.

Alta löydät laajan valikoiman Targuksen laadukkaita reppuja. Targuksen reppujen vetoketjuilla ja saumoilla on ikuinen takuu. Jos vetoketju hajoaa normaalissa käytössä, vaihdamme repun uuteen. Muista tarkistaa, että oma tietokoneesi mahtuu reppuun. 15,6 tuumaiseen reppuun sopii hyvin 14-15,6 tuumaiset tietokoneet. Jos sinulla on suurella 17,3 tuumaisella näytöllä oleva tietokone, se mahtuu vain isoihin reppuihin, joissa on mainittu tämän koko luokan tietokoneet.

Skrollaa alas ja valitse suosikkisi! Mikä läppärireppu on sinun tuleva koulureppu?