Hyppää sisältöön

Magic Talk: Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?

Katso striimitallenne Magic Talk -hybriditapahtumasta.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
perjantai 19. huhtikuun 2024
2 min

Etkö päässyt osallistumaan sisaryhtiömme Magic Cloudin järjestämään, järjestyksessään toiseen, Magic Talk -hybriditapahtumaan?

Ei hätää, voit silti sukeltaa keskusteluun aiheesta ”Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?” oheisen tallenteen kautta. Ota vinkit talteen muun muassa siitä, miksi ja miten Zero Trust -malli saadaan osaksi organisaation strategiaa.

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva? Katso oheiselta videolta striimitallenne kokonaisuudessaan.

Seuraavassa Magic Talkissa sukelletaan DevOpsin maailmaan

Seuraava Magic Talk -tapahtuma on jo nurkan takana. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Helsingissä. Toukokuun 16. päivä järjestettävässä Magic Talkissa pureudutaan DevOpsin maailmaan ”Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?” aiheen siivittämänä. Tule siis mukaan kuuntelemaan, oppimaan, nauttimaan tarjottavista ja verkostoitumaan.

⏰ Torstaina 16.5.2024 klo 13.30-16.00
📍 Maria 1, 00180 Helsinki
👥 Panelisteina Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori, Wunderin teknologiajohtaja Janne Koponen ja Wallenius Consulting Oy:n Senior Advisor ja IT-arkkitehti Niklas Wallenius.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Toisen Magic Talkin poiminnat

Tapahtuman panelistien Jarkko Kovalan, Markus Asikaisen ja Juho Jauhiaisen kanssa keskusteltiin siitä, millä strategisilla valinnoilla AI pystyy tuottamaan liiketoimintahyötyjä. Keskustelu piti sisällään muun muassa seuraavaa:

  • Miksi ja miten Zero Trust -malli otetaan osaksi organisaation strategiaa?
  • Miksi perinteiset tietoturvakäsitykset eivät enää riitä vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden vaatimuksiin?
  • Miten Zero Trust -malli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden?
  • Miten Zero Trust -malli suojaa yrityksen kriittisiä resursseja tulevaisuudessa?

Kiitos tapahtuman järjestämisestä sisaryhtiömme Magic Cloud Oy sekä kaikki mukana olleet niin livenä kuin etästriimin välityksellä!

Me Micro Magicilla autamme mielellämme tietoturvaratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä

Tietoturva on tärkeä osa yrityksen strategiaa, koska se suojaa liiketoimintaa, asiakkaita ja mainetta. Se auttaa varmistamaan lakien ja säädösten noudattamisen sekä ylläpitämään asiakasluottamusta. Tietoturva voi myös tarjota kilpailuetua ja parantaa yrityksen sisäisiä prosesseja. Panostaminen tietoturvaan tekee yrityksestä turvallisemman ja tehokkaamman. Me olemme Micro Magicillä erikoistuneet PK-yritysten tietoturvaan ja toimimme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina auttaen yrityksiä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa tehokkaasti ja turvallisesti.

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Jatketaanko keskustelua LinkedInissä? Jos emme ole vielä verkostoituneet, niin minulle saa mieluusti laittaa kontaktipyyntöä.

kimmo.haapavuori@micromagic.fi045 238 8028

Verkostoidu Kimmon kanssa