Hyppää sisältöön

Micro Magic on yksi Suomen Vahvimmista

Micro Magic jatkaa Suomen Asiakastiedon luokittelussa Suomen Vahvimmat Platina -tasolla. Olemme olleet Suomen vahvimpien yritysten joukossa yhtäjaksoisesti vuodesta 2018 alkaen.

Kirjoittanut Anna Kinnunen
torstai 21. syyskuun 2023
1 min

On hienoa saada todeta, että Micro Magic on yksi Suomen Vahvimmista. Meille on nimittäin myönnetty kuudetta vuotta putkeen Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaimmille ja vain noin 9% suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit.

Platina -sertifikaatti on merkki pitkäkestoisesta, luotettavasta ja kannattavasta liiketoiminnasta.

Tällä hetkellä meitä Micro Magicillä on töissä viisi henkilöä ja liikevaihdon kasvu ollut kannattavaa. Haluamme jatkossakin pystyä lunastamaan asiakaslupauksemme eli olemaan asiakkaillemme luottokumppani, jonka puoleen on helppo kääntyä. Meille itsellemme kasvu tarkoittaa myös muutakin kuin liikevaihdon kasvua. Se viittaa ennen kaikkea meidän ihmistemme osaamisen sekä asiakkaidemme kokeman arvon kehittymiseen. Kassavirran ja tuloksen kasvu on seurausta tästä, ei itseisarvo.

Iso kiitos kaikille asiakkaillemme jotka mahdollistatte tämän. Haluamme jatkossakin olla luottamuksenne arvoisia ja tehdä parhaamme juuri teidän tavoitteidenne eteen.

 

Me Micro Magicillä autamme mieluusti, jos kaipaat apua pilvipalveluiden, IT-laitteiden tai asiantuntijapalveluiden kanssa.

Voi myös lukea lisää meistä tästä: https://micromagic.fi/yritys/