Hyppää sisältöön

Nummelan myymälä muutti uusiin tiloihin

Nummelan myymälämme on muuttanut uusiin toimitiloihin. Pihapiiri pysyy kuitenkin samana.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
perjantai 6. tammikuun 2023
2 min

Micro Magicin Nummelan keskustassa sijaitseva myymälä on muuttanut uusiin toimitiloihin. Osoitteenamme säilyy kuitenkin edelleenkin vanha tuttu Tuusantie 3.

Avasimme ensimmäisen Nummelan myymälämme jo yli kaksikymmentä vuotta sitten, vuonna 2000. Nyt palvelemme kolmansissa tiloissa Nummelassa, mutta kahdesta muutosta huolimatta katuosoite on kaiken aikaa pysynyt samana.

”Uudet tilamme on vanhojen tilojemme seinänaapurissa. Edellinen muutto samassa pihapiirissä vaati muutamien askeleiden ottamista ulkona. Nyt saimme tehtyä lähes koko muuton sisäkautta”, naureskelee Micro Magicin toimitusjohtaja Kimmo Haapavuori.

”Uudet tilat vastaavat huomattavasti paremmin tämän päivän tarpeisiimme. Paikallisten asiakkaiden palveleminen myymälän puolella on meille edelleen tärkeää. Samaan aikaan kuitenkin yrityksille tarjoamamme palvelut ovat nousseet merkittävästi. Uusissa tiloissa onkin nyt hyvät ja tarkoituksenmukaiset toimisto- ja neuvottelutilat”, jatkaa Haapavuori.

”Olemme nykyisin paljon puhelimessa, teemme etätukea ja pilvipalveluiden käyttöönottoja. On tärkeää, että asiantuntijat voivat rauhassa keskittyä kulloiseenkin työtehtävään, ja nyt uusissa tiloissa tämä onnistuu mainiosti”, kertoo asiakkuuspäällikkö Matti Glad.

Micro Magicin Nummelan toimipisteessä työskentelee nykyisin täysipäiväisesti kolme henkilöä. Kuluttajille tarjottavat palvelut ovat edelleen tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa, mutta pilvipalvelut nousivat viime vuonna volyymiltaan suurimmaksi osa-alueeksi ja yrityksille tarjottavien palveluiden osuus tekemisestä kasvaa kaiken aikaa.

Nummelan myymälän aukioloajat säilyvät ennallaan, eli palvelemme arkisin klo 10.00-15.00. Myymälästämme löytyy suoraan hyllystä tietokoneet, oheislaitteet ja erilaiset IT-tarvikkeet. Esimerkiksi kaapeleita ja tulostinten värikasetteja löytyy suoraan hyllystä laaja valikoima. Teemme monipuolisesti erilaisia asennuksia ja huoltoja myymälässä. Tämän lisäksi teemme asennuksia myös paikan päällä asiakkaidemme tiloissa.

Myös verkkokauppamme suosio jatkaa kasvuaan. Verkkokauppamme kautta tilaat helposti tuotteet. Valtaosan tilauksista toimitamme perille heti tilausta seuraavaksi päiväksi.

”Paikallisten yritysten kannattaa olla yhteyksissä Mattiin, jos IT-asioiden suhteen on huolia tai uudistamissuunnitelmia”, Kimmo Haapavuori vinkkaa.

Matti Glad uusien toimitilojen ovella