Hyppää sisältöön

Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2024!

Tänäkin jouluna käytämme joulumuistamisiin varatut varat hyväntekeväisyyteen.

Kirjoittanut Anna Perttunen
torstai 21. joulukuun 2023
1 min

Tänäkin jouluna haluamme antaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lahjaksi iloa, sillä antamallamme lahjalla on kolme saajaa. Tänä vuonna olemme ohjanneet joulumuistamisiin tarkoitetut varat Aslak-pelastushelikopterille sekä We4Youlle-hyväntekeväisyysyhdistykselle.

Aslak tuottaa pelastushelikopteritoimintaa, suorittamalla pelastus-, evakuointi-, etsintä- ja sammutustehtäviä. Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n toiminnan tavoitteena onkin turvata pelastushelikopteripalvelujen saatavuus Lapin asukkaille ja Lapissa vieraileville matkailijoille, joita Lapissa vierailee vuosittain melkoinen määrä, jopa 1.800.000 vuodessa!

We4You on hyväntekeväisyysyhdistys, joka tukee vakavasti sairaita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitä. Yhdistys on auttanut yli 8 000 lapsen ja nuoren perhettä. Taloudellista tukea on ohjattu erityistukea tarvitseville lasten nuorten perheille 1 100 000 euroa. Vakavasti sairaiden lasten ja nuorten unelmia on toteutettu jo hienot 300.

Lahjoittamamme joulutervehdys tuo joulun suomalaisiin perheisiin, joita on kohdannut lapsen vakava sairaus. Lahjamme tuo myös helpotusta Aslakin arkeen, sillä heidän toimintansa perustuu omaan varainhankintaan. Tämän lisäksi uskomme antamamme lahjan tuovan teille hyvän joulumielen!

Voit halutessasi olla myös itse tukemassa Aslakia sekä vakavasti sairaita lapsia ja nuoria.

Tutustu Aslakin toimintaan heidän nettisivuilla.

Tutustu We4You-yhdistyksen toimintaan heidän nettisivuilla ja seuraa yhdistyksen toimintaa Facebookissa, Instagramissa tai LinkedInissä.

Toivotamme kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä menestystä alkavalle vuodelle 2024!

💙:llä Micro Magicin poppoo